Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

«Συναγερμός» με την «συνέντευξη Τάκερ/Πούτιν»: «Θα αλλάξει την Iστορία» - Σε αναμμένα κάρβουνa η διεθνιστική Δύση, στηρίζει η πατριωτική Αμερική! Ποιά η προειδοποίηση του Alex Jones.


 Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, έχει αναστατώσει την διεθνιστική Δύση μετά τον εντοπισμό του στην Μόσχα αυτή την εβδομάδα, με τους παρατηρητές να υποθέτουν ότι ο Κάρλσον έφτασε για να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και πως η συνέντευξη αυτή έγινε!

ΜΜΕ στις ΗΠΑ προειδοποιούν πως αυτή την συνέντευξη, άπαξ και έχει γίνει, δεν θέλουν να παιχτεί οι διεθνιστές!

Ο Άλεξ Τζόουνς εξέδωσε έκτακτη προειδοποίηση στον Τάκερ Κάρλσον μετά την είδηση ​​ότι πήρε ίσως συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν: «Προσευχηθείτε για τον Τάκερ! Οι παγκοσμιοποιητές ΔΕΝ θέλουν να δει ο κόσμος αυτή τη συνέντευξη»!

Επιπλέον, ο Αμερικανός επιχειρηματίας Πάτρικ Μπερν προβλέπει ότι η συνέντευξη Κάρλσον/Πούτιν θα περιέχει τόσο ισχυρές αποκαλύψεις που θα «αλλάξουν την ιστορία».

H γεωπολιτική αναλύτρια και δημοσιογράφος Fiorella Isabel, αναφέρθηκε στο θέμα, σύμφωνα με το Sputnik!

«Το γεγονός ότι αυτή η στόχευση [του Κάρλσον] συμβαίνει με τον τρόπο που συμβαίνει τώρα υποδηλώνει φόβο από τις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε η Ίζαμπελ.

«Φοβούνται μια συζήτηση που θα μπορούσε να έχει κάποιος όπως ο Τάκερ Κάρλσον και ο Βλαντιμίρ Πούτιν επειδή ο Τάκερ Κάρλσον έφυγε από το Fox [News]. Και από τότε που έφυγε από το Fox, έχουν συμβεί τόσα πολλά στον κόσμο! Yπάρχουν μεγάλες κλιμακώσεις, όχι μόνο στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, αλλά προφανώς και με το Ιράν μέσω Ισραήλ-Παλαιστίνης και μέσω, φυσικά, Ουκρανίας».

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες εμπλέκονται σε κάθε μία από αυτές τις συγκρούσεις», σημείωσε η δημοσιογράφος. «Και νομίζω ότι ο στόχος είναι να δείξουμε πραγματικά πώς είναι η Μόσχα, πώς είναι ο ρωσικός λαός και να δώσουμε μια διαφορετική προοπτική».

Η Ίζαμπελ υποθέτει ότι ο Κάρλσον είναι πράγματι πολύ πιθανό να μίλησε με τον Πούτιν ενώ βρισκόταν στη Μόσχα, προσθέτοντας: «Δεν νομίζω ότι θα ερχόταν για κάτι λιγότερο». Σημείωσε επίσης ότι ο Κάρλσον έχει μιλήσει στο παρελθόν με άλλους ηγέτες που μερικές φορές θεωρούνται αμφιλεγόμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν.

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις