Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

H πιο εύκολη συνταγή για να φτιάξεις Mία σούπερ αφράτη σοκολατόπιτα


Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από Γλυκα Απο Την Τζενη

ΥΛΙΚΑ:
4 αυγά
4 κ.σ. ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
μισό ποτήρι σπορέλαιο
1 βανίλια
1,5 ποτήρι αλεύρι φαριναπ
1 φακελάκι μπεικιν παουντερ
4 κ.σ.κακάο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε αυγά -ζάχαρη να αρφανέψουν! Ρίχνουμε εναλλάξ γάλα -σπορέλαιο
Τέλος έχουμε ανακατέψει αλεύρι +μπέικον +κακάο +βανίλια και τα ρίχνουμε σιγά-σιγά

Λαδώνουμε το πυρέξ η το ταψί (28 ν) ρίχνουμε το μίγμα και στην συνέχεια το ψήνουμε στους 180 β προ θερμασμένο αντιστάσεις. μεσαία σχάρα για 25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο

ΥΛΙΚΑ:

4 αυγά
4 κ.σ. ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
μισό ποτήρι σπορέλαιο
1 βανίλια
1,5 ποτήρι αλεύρι φαριναπ
1 φακελάκι μπεικιν παουντερ
4 κ.σ.κακάο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε αυγά -ζάχαρη να αρφανέψουν! Ρίχνουμε εναλλάξ γάλα -σπορέλαιο
Τέλος έχουμε ανακατέψει αλεύρι +μπέικον +κακάο +βανίλια και τα ρίχνουμε σιγά-σιγά

Λαδώνουμε το πυρέξ η το ταψί (28 ν) ρίχνουμε το μίγμα και στην συνέχεια το ψήνουμε στους 180 β προ θερμασμένο αντιστάσεις. μεσαία σχάρα για 25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 2 ποτήρια νερού νερό με 2 ποτήρια νερού ζάχαρη ,50 γρι κουβερτούρα το χυμό το μισό ενός λεμονιού για 3 λεπτά
Σιροπιάζουμε και τα δυο καυτά σιροπιάζουμε σιγά-σιγά δηλαδή απορροφάει και συνεχίζουμε. Αφήνουμε να κρυώσει

ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε να ζεσταθει 200 γρ κρεμα γαλακτος
Σπαμε μεσα 200 γρ κουβερτουρα ανακατευουμε να πηξει
Την κατεβαζουμε και ρίχνουμε μεσα 1 κ.σ.γεματη βιταμ

Ανακατευουμε
Αφήνουμε να χλιαρυνει ανακατευοντας την και στην συνεχεια την ρίχνουμε στο γλυκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.