Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Γλυκα Απο Την Τζενη”
ΥΛΙΚΑ:
4 αυγά
4 κ.σ. ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
μισό ποτήρι σπορέλαιο
1 βανίλια
1,5 ποτήρι αλεύρι φαριναπ
1 φακελάκι μπεικιν παουντερ
4 κ.σ.κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε αυγά -ζάχαρη να αρφανέψουν! Ρίχνουμε εναλλάξ γάλα -σπορέλαιο
Τέλος έχουμε ανακατέψει αλεύρι +μπέικον +κακάο +βανίλια και τα ρίχνουμε σιγά-σιγά
Λαδώνουμε το πυρέξ η το ταψί (28 ν) ρίχνουμε το μίγμα και στην συνέχεια το ψήνουμε στους 180 β προ θερμασμένο αντιστάσεις. μεσαία σχάρα για 25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο
ΥΛΙΚΑ:
4 αυγά
4 κ.σ. ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
μισό ποτήρι σπορέλαιο
1 βανίλια
1,5 ποτήρι αλεύρι φαριναπ
1 φακελάκι μπεικιν παουντερ
4 κ.σ.κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε αυγά -ζάχαρη να αρφανέψουν! Ρίχνουμε εναλλάξ γάλα -σπορέλαιο
Τέλος έχουμε ανακατέψει αλεύρι +μπέικον +κακάο +βανίλια και τα ρίχνουμε σιγά-σιγά
Λαδώνουμε το πυρέξ η το ταψί (28 ν) ρίχνουμε το μίγμα και στην συνέχεια το ψήνουμε στους 180 β προ θερμασμένο αντιστάσεις. μεσαία σχάρα για 25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο
ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 2 ποτήρια νερού νερό με 2 ποτήρια νερού ζάχαρη ,50 γρι κουβερτούρα το χυμό το μισό ενός λεμονιού για 3 λεπτά
Σιροπιάζουμε και τα δυο καυτά σιροπιάζουμε σιγά-σιγά δηλαδή απορροφάει και συνεχίζουμε. Αφήνουμε να κρυώσει
ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε να ζεσταθει 200 γρ κρεμα γαλακτος
Σπαμε μεσα 200 γρ κουβερτουρα ανακατευουμε να πηξει
Την κατεβαζουμε και ρίχνουμε μεσα 1 κ.σ.γεματη βιταμ
Ανακατευουμε
Αφήνουμε να χλιαρυνει ανακατευοντας την και στην συνεχεια την ρίχνουμε στο γλυκό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.