Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Dr Kirk Milhoan για αυξήσεις θανάτων νέων ανθρώπων: «Το εμβόλιο κατά Covid είναι το πιο επικίνδυνο σκεύασμα που είδα ποτέ» - «Κάτι αυξάνει τους θανάτους - Το μόνο μεγάλο γεγονός των τελευταίων ετών ήταν η κυκλοφορία του εμβολίου»

 


Τα ιατρικά δεδομένα από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν τεράστιες αυξήσεις στους καρδιαγγειακούς θανάτους νέων ανθρώπων μεταξύ 15 έως 44 ετών και όλοι έχουν την απορία γιατί συμβαίνει αυτό.

«Υπάρχει πραγματικά μόνο ένα σημαντικό πράγμα που συνέβη το 2021, και αυτό ήταν η κυκλοφορία αυτού του μη δοκιμασμένου εμβολίου», διατείνεται ο Dr Kirk Milhoan και πρόσθεσε ότι είναι «το πιο επικίνδυνο ιατρικό σκεύασμα που έχω δει ποτέ να χορηγείται στο κοινό».

«Στην Βρετανία, ανακάλυψαν πολύ ανησυχητικά δεδομένα και παραθέτω αυτολεξεί: “Παρατηρήσαμε μια μεγάλη αύξηση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας λόγω νοσημάτων του καρδιαγγειακού συστήματος από το 2021″…

Τα δεδομένα δείχνουν μια αύξηση κατά 133% στους πλεονάζοντες καρδιαγγειακούς θανάτους το 2020, έπειτα μια αύξηση κατά 30% το 2021 και μια αύξηση κατά 44% το 2022!

Κάτι έχει αυξήσει σημαντικά τους πλεονάζοντες καρδιαγγειακούς θανάτους το 2021 και συνεχίζει να το κάνει… Ως άνθρωποι, ως γιατροί κι ως επιστήμονες, θα ‘πρεπε να είμαστε περίεργοι για το τι έχει συμβεί.

Στην πραγματικότητα, μόνο ένα μείζον πράγμα συνέβη το 2021… Κι αυτό ήταν η κυκλοφορία αυτού του αδοκίμαστου εμβολίου».

Στα δεδομένα που αναφέρει ο παιδοκαρδιολόγος θα πρέπει να σημειωθεί πως τα ποσοστά αύξησης των θανάτων του 2021 και του 2022, δείχνουν μικρότερα σε απόλυτους αριθμούς από αυτά του 2020 αλλά στην πραγματικότητα είναι οι αυξήσεις της αύξησης που σημειώθηκε εκείνη την χρονιά!

Δηλαδή οι αυξήσεις των θανάτων το 2021 και το 2022 πρέπει να υπολογιστούν με βάση το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις