Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

«Ο πόλεμος να πάει μέσα στην Ρωσία»! Σε αναβρασμό η Γερμανία - Συνέντευξη ΣΟΚ στην Deutsche Welle και έντονες δεξιές αντιδράσεις, καθώς η ειρήνη δείχνει να κρέμεται σε μία κλωστή!


 Ο πολιτικός του CDU, Roderich Kiesewetter, προκάλεσε σάλο με μια συνέντευξη για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς ζήτησε ουσιαστικά να κηρυχτεί τρίτος παγκόσμιος πόλεμος εναντίον της Ρωσίας!

Ο εμπειρογνώμονας εξωτερικής πολιτικής των Χριστιανοδημοκρατών προκάλεσε σάλο με μια συνέντευξη που έδωσε στην «Deutsche Welle» κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Αρχικά, προειδοποίησε για τον κίνδυνο που θα σήμαινε η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, προφανώς για τα σχέδια των διεθνιστών σε Αμερική και Ευρώπη. 

Έπειτα ζήτησε πιο δραστικά μέτρα κατά της Ρωσίας:  “Ο πόλεμος πρέπει να μεταφερθεί στην Ρωσία. Οι ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τα αρχηγεία πρέπει να καταστραφούν. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να επιτρέψουμε στην Ουκρανία να καταστρέψει όχι μόνο διυλιστήρια πετρελαίου στη Ρωσία, αλλά υπουργεία, θέσεις διοίκησης, θέσεις διοίκησης“, είπε ο Kiesewetter.

Ο πρώην συνταγματάρχης της Bundeswehr δέχθηκε επίθεση για το αίτημά του, ιδιαίτερα από δεξιούς λογαριασμούς. Η πολιτικός του AfD Beatrix von Storch χρησιμοποίησε την δήλωση του Kiesewetter για να εξαπολύσει μια σφαιρική επίθεση στα «κόμματα του καρτέλ» που επιτίθενται στην «ειρήνη μας», όπως έγραψε στο X. Άλλοι δεξιοί λογαριασμοί κατηγορούν το μέλος του CDU της Bundestag ότι κάλεσε σε επιθετικό πόλεμο και ζήτησαν α καταγγελθεί ή ακόμα και να συλληφθεί ο Kiesewetter.

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις