Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

«BOMBA»! Ναι, ο Τάκερ είναι στην Μόσχα ίσως για τον Πούτιν! - ΒΙΝΤΕΟ - Φουντώνουν ακόμα περισσότερο οι φήμες για πιθανή συνέντευξη! Τι λέγεται μέσα στην Ρωσία! Αποκλειστικό ρεπορτάζ


 Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, εθεάθη στην Μόσχα, όπως διαβάσατε, πολλοί λένε πως πήγε εκεί για να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, κάτι που αν συμβεί θα προκαλέσει παγκόσμιο κρότο!

ΝΕΑ πλάνα που εξασφάλισε το RT και σας δείχνει αποκλειστικά το EL.GR, δείχνουν τον Τάκερ Κάρλσον να κάθεται σε ξενοδοχείο της Μόσχας. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο, ο Carlson εθεάθη να απολαμβάνει μια παράσταση στο Θέατρο Μπολσόι – οπότε ναι, είναι πραγματικά στην Ρωσία!

Την Κυριακή, ένα κανάλι Telegram που θεωρείται κοντά στην Ρωσία ανέφερε ότι ο Κάρλσον είχε πετάξει στη Μόσχα από την Κωνσταντινούπολη τρεις ημέρες νωρίτερα. Η  ανάρτηση περιελάμβανε δύο φωτογραφίες, που φέρονται να έδειχναν τον Κάρλσον σε ένα αεροδρόμιο και μια άλλη στο Θέατρο Μπολσόι της Μόσχας, όπου λέγεται ότι παρακολούθησε μια παράσταση μπαλέτου την Κυριακή. 

Είναι η πρώτη φορά που ο Carlson επισκέπτεται την Ρωσία.

Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση, ειδήμονες και στρατιωτικοί μπλόγκερ που υποστηρίζουν το Κρεμλίνο έχουν λάβει σοβαρά υπόψη την είδηση ​​ως ένδειξη ότι ο πρώην παρουσιαστής του Fox News πρόκειται να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. 

“Χωρίς υπερβολές, είναι ασφαλές να πούμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ιστορικό γεγονός”,  έγραψε το κανάλι Bezgranichny Analitik Telegram . Πρόσθεσε ότι, αν συμβεί, θα είναι η πρώτη συνέντευξη του Πούτιν με δυτικό δημοσιογράφο από τότε που ξεκίνησε η «ειδική στρατιωτική του επιχείρηση» κατά της Ουκρανίας πριν από σχεδόν δύο χρόνια. «Και να είστε βέβαιοι, αυτή τη φορά ο Πούτιν θα ακουστεί από πολλούς στην Δύση»,  ανέφερε η ανάρτηση, η οποία κοινοποιήθηκε ευρέως από μπλόγκερ που υποστηρίζουν το Κρεμλίνο.

Ένα άλλο κανάλι που ανήκει στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA έγραψε ότι σε προηγούμενες συνεντεύξεις με Αμερικανούς δημοσιογράφους, ο Πούτιν έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια σε διάφορες «κατηγορίες». 

«Ίσως να είναι πιο τυχερός με τον Τάκερ Κάρλσον – λέγεται ότι ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, ο οποίος  συμπάσχει ανοιχτά με την Ρωσία , ήρθε εδώ με την ελπίδα να μιλήσει με τον Πούτιν», ανέφερε η ανάρτηση.

Τον Σεπτέμβριο, ο Carlson είπε  στην Die Weltwoche  ότι «προσπάθησε να πάρει συνέντευξη από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά η κυβέρνηση των ΗΠΑ με εμπόδισε».

«Λοιπόν, δεν επιτρέπεται να ακούσετε την φωνή του Πούτιν, γιατί;» Ο Κάρλσον παραπονέθηκε.

Αμέσως μετά, ο εκπρόσωπος του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ  είπε  ότι, αν και το Κρεμλίνο λάμβανε «δεκάδες» τέτοια αιτήματα από δυτικά μέσα ενημέρωσης κάθε μέρα, δεν θεώρησε χρήσιμη μια συνέντευξη επειδή «η [δυτική] κοινωνία έχει μπερδευτεί από την ρωσοφοβική προπαγάνδα».

Αλλά ο Πεσκόφ δεν απέκλεισε την πιθανότητα μιας εις βάθος συνέντευξης με δυτικό δημοσιογράφο στο μέλλον, λέγοντας: «Εάν ο Κάρλσον θα είναι μεταξύ των πιθανών υποψηφίων ή όχι, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε». 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις