Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ομολογία-σοκ καθηγητή της Οξφόρδης για το εμβόλιο-βιολογικό όπλο

 Μακάρι όσα είπε ο καθηγητής Ιωάννης Κυπραίος να μην είναι αλήθεια!

Καθηγητής Πληροφορικής στην Οξφόρδη Ιωάννης Κυπραίος: Όχι αυτό δεν ήταν ένα απλό εμ-βόλιο.

Ήταν, είναι ένα ψηφιακό τέρας, ένα γενετικό τέρας, ένα βιολογικό όπλο που επέφερε την ολική καταστροφή στην βιολογία των ενοικούντων επί της γης…

1. Δύο από τις τεχνολογίες που περιέχονται στα εμβόλια είναι η τεχνολογία mRNA /mDNA και η synthetic geno.

2. ΟΛΑ τα εμβόλια για τον κόβιντ (και το ρωσικό και το κινέζικο και το Astra Zeneca και τα καινούργια που έχουν βγει) αλλάζουν το ανθρώπινο γονιδίωμα.

3. Σε κάθε δόση που λαμβάνει κάποιος αλλάζει το γονιδίωμά του κατά 0,5% τουλάχιστον. Αυτό αντιστοιχεί σε 150 γονίδια, που δεν είναι καθόλου αμελητέο ποσό, αν σκεφτούμε τα παρακάτω:

α. Το πιο συγγενικό είδος με τον άνθρωπο όσον αφορά στο γονιδίωμα είναι ένα είδος χιμπατζή με 99,5% ομοιότητα.
β. 150 γονίδια ενός χρωμοσώματος αρκούν για να αλλάξουν σε ένα είδος τα χαρακτηριστικά του φύλου (αρσενικό – θηλυκό).

4. Δύο μεγάλοι σταθμοί στη σύγχρονη βιολογία είναι:

α) Η Επιγενετική, με την οποία πειραματίστηκε ο εγκληματίας Μένγκελε, που ασχολείται με τον επαναπρογραμματισμό και την κατανόηση των φαινοτύπων του ανθρώπινου γονιδιώματος.
β) Η αλλαγή του ανθρώπινου γονιδιώματος.

5. Με την εισαγωγή της Βιολογίας Συστημάτων και της Βιοπληροφορικής ξεκίνησε και έγινε για πρώτη φορά με επιτυχία η αλλαγή γονιδιώματος σε ζωντανό οργανισμό, αρχικά μονοκυτταρικό το 2012 ενώ το 2018 κατάφεραν, να φτιάξουν βιώσιμους πολυκύτταρους οργανισμούς που είχαν αλλάξει το γονιδίωμά τους σε άλλο είδος.

6. Στην τεχνολογία ΟΛΩΝ των εμβολίων για τον κόβιντ επιβεβαιώνεται από δημοσιευμένες έρευνες, ότι χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία gene editing (γονιδιακή επεξεργασία). Επομένως τα σκευάσματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν ακριβώς με αυτόν το σκοπό: ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ!!!

7. Σε δημοσιεύσεις του περιοδικού της ΝΤΠ Time από την αρχή του 2021 οι ιδρυτές της Biontech περηφανεύονται, ότι χρησιμοποίησαν την τεχνολογία gene editing μέσα σε αυτά τα παρασκευάσματα.

8. Το τελευταίο βραβείο Νόμπελ Χημείας το 2020 δόθηκε στην τεχνολογία CRISPR/Cas9, που είναι ακριβώς κοπτοραπτική του DNA, κοινώς gene editing.

9. Αυτήν τη στιγμή για πρώτη φορά από δημιουργίας κόσμου όσοι άνθρωποι έχουν λάβει έστω και μία δόση από αυτό το εμβόλιο, πλέον ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.

10. Τα πράγματα είναι συγκλονιστικά, αφού πλέον στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας μπαίνει ένα ΝΕΟ είδος πάνω από τον άνθρωπο ή ανταγωνιστικό προς αυτόν.

11. Οι συνέπειες αυτού θα είναι ανεξέλεγκτες, γιατί το ίδιο το βιολογικό οικοσύστημα της γης έχει ξεκινήσει να αναταράσσεται, αφού έχουν εισάγει με σατανικό τρόπο ένα τεχνητά δημιουργημένο είδος. Πιθανόν κάποια είδη να εξαφανιστούν ή άλλα να απομονωθούν.

12. Ανεξέλεγκτες επίσης θα είναι οι συνέπειες του shedding, δηλ. της μoλύνσεως των ανεμβoλίαστων από τους εμβoλιασμένους, που έχουν λάβει ένα νέο γενετικό και ιικό υλικό.

13. Το κάθε είδoς διαμορφώνει το περιβάλλoν του ανάλογα με τις δικές του ανάγκες. Επομένως αυτό το νέο είδος των εμβoλιασμένων που είναι trans-human πρόκειται να αλλάξει τα πάντα ΚΑΙ στο περιβάλλον, αφού εισέρχεται στη δημιουργία του Θεού χωρίς να είναι μέρος της και αναταράσσει την παγκόσμια ισορρoπία του σύμπαντος.

14. Στη σύγχρονη Φυσική τα πάντα μεταφράζονται σε συχνότητες. Θα μπορούσε επομένως το νέο αυτό είδος μέσω των συχνοτήτων που εκπέμπει, να επηρεάσει το οικοσύστημα προκαλώντας γιγάντιους σεισμούς, αλλάζοντας το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ίσως ακόμα και την περιφορά της γης.

Καθηγητής Πληροφορικής στην Οξφόρδη Ιωάννης Κυπραίος.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ VIDEO

amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις