Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Δίπλα-δίπλα τα BINTEO!! Τι είπε πραγματικά ο Πούτιν και τι μεταδόθηκε στην Ελλάδα - Μπροστά στα μάτια μας!!


 Ένα από τα πιο αποκαλυπτικά σημεία της ιστορικής συνέντευξης Πούτιν στον Αμερικανό δημοσιογράφο, Τάκερ Κάρλσον, ήταν οι ιστορικές αναδρομές του πρώτου.

Ο «Τσαρ Βλαντ» μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε πως όντως Ρωσία και ΝΑΤΟ βρέθηκαν πάρα πολύ κοντά, σε σημείο που ο ίδιος είχε ρωτήσει ευθέως τον τότε πρόεδρο τον ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, για το αν η Ρωσία θα μπορούσε να ενταχθεί στην βορειοατλαντική Συμμαχία!

Ήταν ο Αμερικανός ηγέτης που του είπε «όχι» και μάλιστα όχι άμεσα:

«Εδώ δίπλα, στο διπλανό δωμάτιο, τον ρώτησα: “Μπιλ, νομίζεις ότι αν η Ρωσία ζητούσε να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, νομίζεις ότι αυτό θα συνέβαινε;”.

Ξαφνικά είπε: “Ξέρεις είναι ενδιαφέρον, έτσι πιστεύω”. Αλλά το βράδυ όταν συναντηθήκαμε στο δείπνο μου είπε: “Ξέρεις, μίλησα στην ομάδα μου. Όχι, όχι δεν είναι δυνατόν”!!!

Εγώ έκανα την ερώτηση και η απάντηση ήταν “όχι”».

Στην Ελλάδα ωστόσο, παρότι το πόσο ξεκάθαρος ήταν ο Ρώσος πρόεδρος πάνω στο θέμα, η είδηση μεταδόθηκε κάπως έτσι:

«Λέει ότι κάποια στιγμή ο Κλίντον του είχε κάνει μία πρόταση. Για το ΝΑΤΟ. Το δήλωσε ξεκάθαρα ο Ρώσος πρόεδρος, είπε ότι ο Μπιλ Κλίντον έκανε πρόταση στη Ρωσία να ενταχθεί στη βορειοατλαντική Συμμαχία, ένα σχέδιο που ο Ρώσος πρόεδρος το απέρριψε».

Η μέρα με τη νύχτα!!! Άλλο είπε ο Πούτιν, άλλο μεταδόθηκε!!

Δείτε αυτούσιο το επίμαχο κομμάτι της συνέντευξης με τα λόγια του Πούτιν και πως…σχολιάστηκε από τους Έλληνες δημοσιογράφους:

 

απεμπε-EPA-ITAR TASS photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις