Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

«Σύξυλος» ο Γιώργος Παπαδάκης - Του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα στον ΑΝΤ1


 Ούτε πρώτος, ούτε δεύτερος, αλλά πέμπτος στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού (δυναμικού) κοινού ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Πέμπτης (22/2), κάτι που προφανώς δε θα αφήνει ικανοποιημένο τον ίδιο, αλλά και την Μαρία Αναστασοπούλου.

Η μακροβιότερη εκπομπή της πρωινής ζώνης άλλοτε «ακουμπά» την κορυφή και άλλοτε βρίσκεται πολύ χαμηλότερα, όπως χθες. Πάντως, ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι που εξακολουθεί να προπορεύεται σε μεγάλο διάστημα της ημέρας και αυτό μπορεί να φέρνει αρκετά χαμόγελα στο Μαρούσι!

Τα νούμερα τηλεθέασης της πρωινής ζώνης (22/2):

Νωρίς το πρωί

ΣΚΑΙ: Πρώτη εικόνα 11,6

ΣΚΑΙ: Σήμερα 10,1

ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 9,8

OPEN: Ώρα Ελλάδος 3,4

EΡΤ: Συνδέσεις 7,4

MEGA: Κοινωνία ώρα Mega 18,9

MEGA: Mega Καλημέρα 6,4

ALPHA: Happy Day 14,7

Το έκανε σαφές για τον Γιώργο Παπαδάκη η Χρύσα Φώσκολου: «Δεν έχω επαφές μαζί του...»

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέδειξε ουκ ολίγους δημοσιογράφους και παρουσιαστές μέσα στα χρόνια και μία τέτοια περίπτωση υπήρξε η Χρύσα Φώσκολου, η οποία μίλησε για τις σχέσεις της μαζί του, μετά το τέλος της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η κάμερα του Alpha βρήκε την νεαρή ρεπόρτερ κι εκείνη ρωτήθηκε για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπαδάκη, μετά τη συνεργασία τους στο «Καλημέρα Ελλάδα», με φόντο τα πρόσφατα σχόλια που έκανε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, με την Μπάγια Αντωνοπούλου επίσης να τοποθετείται για τον παρουσιαστή.

Το σχόλιο της Χρύσας Φώσκολου για τον Παπαδάκη

«Δεν έχω επαφές με τον Γιώργο Παπαδάκη. Του έστειλα βέβαια μήνυμα για τα γενέθλιά του και μου απάντησε», ανέφερε αρχικά η Χρύσα Φώσκολου.

«Θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πολύ αληθινός, πολύ αυθόρμητος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν χωρίσει ρόλους στην εκπομπή. Κι εγώ είχα πολλές φορές διαφορετική γνώμη από τη δική του. Ωστόσο, ο καθένας έχει τον τρόπο του να το χειρίζεται», σχολιάζει η δημοσιογράφος για τους Παπαδάκη-Αναστασοπούλου.

«Είναι και οι δύο δυναμικοί χαρακτήρες κι αυτό βγαίνει στον αέρα. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους. Σε μία 4ωρη ζωντανή εκπομπή είναι λογικό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα», τονίζει η Χρύσα Φώσκολου αμέσως μετά.

«Εγώ μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη, τον είχα εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου και όταν δούλεψα μαζί του για μένα ήταν πολύ σπουδαίο. Εγώ βέβαια ήμουν πάντα ένα βήμα πίσω του», παραδέχεται η ίδια για την εποχή του «Καλημέρα Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις