Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Ξεκίνησε «Αγώνας κατά της Δεξιάς» στην Γερμανία! Μπαίνει «φωτιά» στην xώρα - Oι διεθνιστές βγάζουν κόσμο στον δρόμο εναντίον της ανόδου της Δεξιάς και των αγροτών και άλλων Γερμανών που κατακλύζουν τις γερμανικές πόλεις κατά του ολέθρου που φέρνει η κυβέρνηση Σολτς! Μέχρι πού θα φτάσουν τα πράγματα;;;


 Εκατοντάδες χιλιάδες ήταν στους δρόμους το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, διαδηλώνοντας ενάντια στο δεξιό AfD υπό το σύνθημα «Αγώνας Κατά της Δεξιάς», όπως μεταδίδεται ακόμα και από τα κρατικά ειδησεογραφικά δίκτυα της Γερμανίας, όπως το Phoenix!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το σύνθημα είναι αγώνας κατά της Δεξιάς, στην οποία ανήκει τόσο η Εναλλακτική για την Γερμανία, όσο και οι χριστιανοκοινωνιστές της Γερμανίας αλλά και ένα μικρό ίσως μέρος της κεντροδεξιάς παράταξης «CDU», η οποία σε πολλά θέματα έχει ακολουθήσει τον δρόμο του διεθνισμού!

«Ο «αγώνας ενάντια στην δεξιά» στοχεύει και το CDU», γράφεται σε γερμανικά περιοδικά!

Σημειώνεται δε πως η Δεξιά της Εναλλακτικής για την Γερμανία ταυτίζεται από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους, κατά καιρούς, εν μέρει, με τον ακροδεξιό εξτρεμισμό του εθνικοσοσιαλιστικού NPD, νυν «Πατρίδα – Heimat»! Ωστόσο, επειδή αυτό το επιχείρημα εξέπεσε, εκ των πολιτικών πραγμάτων, πλέον οι διεθνιστές διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους ανοιχτά με το σύνθημα «ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ», στοχεύοντας, επιπλέον, αγρότες και Γερμανούς που βγήκαν σε γερμανικές πόλεις κατά της καταστροφής που επιφέρει στην χώρα η παρούσα γερμανική κυβέρνηση!!!

Μάλιστα, όπως γράφουν αντιπολιτευτικά μέσα ενημέρωσης:

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, μαζί με τα γερμανικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, καλούν σε «αγώνα ενάντια στη δεξιά». Πρόκειται για μια συντονισμένη εκστρατεία κατά κύριο λόγο εναντίον του AfD και των πιθανών ψηφοφόρων του. Ένας μεγάλος αριθμός Γερμανών ακολουθεί το κάλεσμα αυτής της κυβέρνησης

(…)

Αυτή την στιγμή υπάρχει αυστηρή λογοκρισία στην Γερμανία για την υποτιθέμενη προστασία της ελευθερίας του Τύπου.

(…)


Οι άνθρωποι στο εξωτερικό δεν αντιλαμβάνονται τη Γερμανία ως κυρίαρχο κράτος. Μάλλον, η Γερμανία είναι υποτελής των ΗΠΑ, στις οποίες δεν επιτρέπεται καν να ερευνήσει την επίθεση στον δικό της αγωγό Nord Stream στη Βαλτική Θάλασσα.

Ενώ οι Γερμανοί διαδηλωτές πιστεύουν ότι διαδηλώνουν ενάντια στην «κακή δεξιά», από το εξωτερικό μπορείτε να δείτε στις πορείες την αναβίωση μιας αυταρχικής Γερμανίας που αντιτίθεται στην δημοκρατία και τις αξίες της»

Μένει να φανεί αν «ο αγώνας κατά της Δεξιάς» αφορά τόσο τα ανεβασμένα ποσοστά της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD), όσο και την CSU της Βαυαρίας, η οποία αλληθωρίζει προς Ρωσία!

Οι διεθνιστικές δυνάμεις έβγαλαν κόσμο στους δρόμους να διαδηλώσει κατά της «Δεξιάς», ενάντια στους αγρότες, φορτηγατζήδες και λοιπούς που έχουν κατακλύσει τους δρόμους κατά εκείνων που οδηγούν την Γερμανία στον όλεθρο (Κυβέρνηση Φαναριού στην Γερμανία – Σοσιαλδημοκράτες, Πράσινοι, Φιλελεύθεροι)! Μένει να φανεί μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν οι διεθνιστές του Βερολίνου, αν και εφόσον τα ποσοστά της Δεξιάς αυξηθούν ακόμα περισσότερο ή ο κόσμος προβεί σε πιο δυναμικές αντιδράσεις! Θα γίνουμε μάρτυρες «εμφυλίου» στην Γερμανία;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις