Τα πράγματα είναι τόσο οφθαλμοφανή που ακόμα και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της «Μεγάλης Αντικατάστασης» στην Ευρώπη δυσκολεύονται να επιχειρηματολογήσουν
Σε μια συζήτηση στο γαλλικό BFMTV, η Marion Maréchal, η συντηρητική υποψήφια για το Reconquest Party στις εκλογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμμετείχε σε μια έντονη ανταλλαγή απόψεων με την αριστερή Mathilde Panot, Πρόεδρο της ομάδας La France Insoumise στην Εθνοσυνέλευση!
Οι παρατηρήσεις της Maréchal επικεντρώθηκαν στις ανησυχίες της για την παράνομη μετανάστευση, την έλλειψη ένταξης και την εθνική ασφάλεια, υπογραμμίζοντας την άποψή της σε αυτά τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη, στην πιο κρίσιμη φάση σε ό,τι αφορά την προώθηση αλλοδαπών στις ευρωπαϊκές χώρες!
Η Μαρεσάλ υποστήριξε: «Δεν θέλω εμφύλιο πόλεμο στη χώρα μου. Θέλω πολιτική ειρήνη. Έχω παιδιά και ξέρω ότι οι πρώτοι που θα πληρώσουν είναι αυτά… Και έτσι για να αποφύγουμε, φυσικά, τον εμφύλιο πόλεμο, πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αιτία».
Συνέδεσε την αυξανόμενη ανασφάλεια στη Γαλλία με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση, δηλώνοντας: «Αυτή η πολιτική ειρήνη απειλείται ακριβώς από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση… Πίσω από αυτή την άνοδο της ανασφάλειας, υπάρχει, είτε σας αρέσει είτε όχι, ναι, μια σύγκρουση πολιτισμών λαμβάνει χώρα στην πατρίδα μας.”
Η Maréchal εξήγησε ότι ένα αυξανόμενο ποσοστό Γάλλων Μουσουλμάνων επιχειρεί να επιβάλει έναν ισλαμικό πολιτισμό στο γαλλικό έδαφος, ενέργειες που έρχονται σε άμεση σύγκρουση με τις γαλλικές αξίες. Παρείχε συγκεκριμένα παραδείγματα για να υπογραμμίσει αυτή την σύγκρουση πολιτισμών: το δικαίωμα να φορούν χιτζάμπ και αμπάγια στο σχολείο, την εισαγωγή θρησκευτικών μενού στις σχολικές καφετέριες και την χορήγηση απαλλαγών σε νεαρά κορίτσια από τη φοίτηση στις σχολικές πισίνες.
Η Μαρεσάλ επεσήμανε αυτές τις περιπτώσεις ως σημάδια αμφισβήτησης των κοσμικών παραδόσεων της Γαλλίας. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ένα ανησυχητικό στατιστικό στοιχείο ότι σχεδόν το 30% των νεαρών μουσουλμάνων στα γαλλικά λύκεια δεν καταδικάζει πλήρως την δολοφονία του Dominique Bernard, ενός δασκάλου που σκοτώθηκε από έναν μουσουλμάνο τρομοκράτη. Η Μαρεσάλ έθεσε το ερώτημα: «Δεν είναι αυτό μια σύγκρουση πολιτισμών; Πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανή συνύπαρξη με νέους που σήμερα δικαιολογούν την δολοφονία ενός δασκάλου που μόλις είχε παρέμβει μεταξύ μερικών μαθητών και ενός ισλαμιστή;».
Η αριστερή δημοσιογράφος αδυνατούσε να απαντήσει και φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη θέση, καθώς τα στοιχεία ήταν αδιαπραγμάτευτα!
Η Marion Maréchal υπογράμμισε την επείγουσα ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους στην παράνομη μετανάστευση, συνδέοντάς το άμεσα με την ασφάλεια του γαλλικού πληθυσμού. Διατύπωσε αυτή την ανησυχία λέγοντας: «Μακάρι να μπορούσαμε να ελέγξουμε τους ανθρώπους που έρχονται στην χώρα μας σήμερα», εκφράζοντας την απογοήτευση για τις τρέχουσες μεταναστευτικές πολιτικές.
Για να τεκμηριώσει το επιχείρημά της, η Maréchal ανέφερε τρεις πρόσφατες και ανησυχητικές περιπτώσεις, δίνοντας μια ζοφερή εικόνα των ανησυχιών για την ασφάλεια που συνδέει με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Η πρώτη υπόθεση αφορούσε μια 65χρονη γυναίκα στο Les Yvelines, η οποία, αναρρώνοντας από εγχείρηση καρκίνου του πνεύμονα, απήχθη και βιάστηκε από έναν παράνομο μετανάστη από την Ακτή Ελεφαντοστού, παρόλο που ήταν υποχρεωμένος να εγκαταλείψει την Γαλλία από το 2016. Η δεύτερη περίπτωση ήταν στην Αβινιόν , όπου μια 14χρονη βιάστηκε σε κατάληψη από παράνομο μετανάστη, το ίδιο άτομο που είχε αποπειραθεί στο παρελθόν να βιάσει μια 23χρονη. Η τρίτη υπόθεση από τη Νίκαια αφορούσε παράνομο μετανάστη που κατηγορήθηκε για βιασμό ιερόδουλης.
Η Maréchal χρησιμοποίησε αυτά τα οδυνηρά περιστατικά για να αμφισβητήσει την αντίπαλό της, Mathilde Panot, και την ευρύτερη αριστερή/διεθνιστική στάση για την μετανάστευση. Τους κατηγόρησε ότι αγνόησαν τις πραγματικές συνέπειες των χαλαρών πολιτικών μετανάστευσης στην ασφάλεια των Γάλλων πολιτών, ιδιαίτερα των γυναικών. Τόνισε την εγκληματική αμέλεια απέναντι στο αυξανόμενο κύμα εγκλημάτων που σχετίζονται με την παράνομη μετανάστευση.
Ολοκληρώνοντας η Maréchal δήλωσε: «Η Γαλλία δεν είναι πλέον ικανή να υποδέχεται νέους ανθρώπους και δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ένταξης. Έχει φτάσει σε οριακό σημείο λόγω έλλειψης ασφάλειας, πολιτιστικών και κοινωνικών συγκρούσεων και δεν μπορεί πλέον να διατηρήσει την εισροή νέων αλλοδαπών χωρίς να διακυβεύεται η εθνική της ακεραιότητα και ασφάλεια».
Ζούμε σε εποχές, στις οποίες το χάος απειλεί ξεκάθαρα τον καθένα και την καθεμία στην Ευρώπη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου