Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Tα λουκέτα έρχονται.


 Μαντέψτε τι;

Πάνω από 45.000 επιβάτες έχουν ακυρώσει τις πρωτοχρονιάτικες πτήσεις λόγω της απεργίας του προσωπικού εδάφους των αεροδρομίων στην Ισπανία Ο όμιλος Iberia ακυρώνει 444 δρομολόγια στις αρχές Ιανουαρίου.

Το ξέρατε αυτό;

Μαντέψτε τι;

Τα παιδιά “κλαίνε” και εκατοντάδες άνθρωποι είναι αποκλεισμένοι καθώς τα τρένα από το St Pancras ακυρώνονται λόγω της πλημμύρας στη σήραγγα – με τα ταξίδια της Πρωτοχρονιάς στη Γαλλία και τη Disneyland να “καταστρέφονται”.

Το ξέρατε αυτό;

Μαντέψτε τι;

Συναγερμός “μην ταξιδεύετε” για τον Βορρά με μηδενικά δρομολόγια σε έξι γραμμές
Ο σιδηροδρομικός φορέας που ελέγχεται από την κυβέρνηση δήλωσε ότι αυτό οφείλεται σε “μη διαθεσιμότητα του πληρώματος του τρένου”

Το ξέρατε αυτό;

Άνθρωποι όταν σας λέω κάτι έρχεται ανεξάρτητα από το τι διαβάζετε ή τι σας λένε η οικογένεια και οι φίλοι σας. Αν οι πληροφορίες μου αποδειχθούν λανθασμένες θα αφαιρέσω την ανάρτηση.

Μαντέψτε τι είναι ακόμα επάνω; Καταλαβαίνω ότι νομίζατε ότι θα βλέπατε τα πάντα την ημέρα που δημοσιεύτηκαν; Όχι.

Αυτός ήταν ο χρόνος σας για να προσκολληθείτε και να προετοιμαστείτε για όλα όσα ξεκίνησαν ήδη. Δεν συνεχίζετε να ακυρώνετε τόσες πολλές πτήσεις μετά τις γιορτές. Τι σας είπα;

Θα έχετε ιστορίες κάλυψης. Ο σύνδεσμος με τον οποίο είμαι σε επαφή έχει μια πηγή στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Ευρώπη θα μπει σε κατάσταση αποκλεισμού. Αυτό θα συνεχιστεί.

Σας προειδοποίησαν όλους πριν από ένα μήνα σε αυτό το άρθρο. https://gavi.org/vaccineswork/will-we-see-return-masks-and-lockdowns-against-covid-19-winter

Μαντέψτε τι; Αυτή τη φορά θα δημιουργήσουν την κατάσταση για εσάς 1ον, ώστε να μην έχετε άλλη επιλογή από το να συμμορφωθείτε, λέγοντάς σας ότι πρόκειται για απεργία, ή λέγοντάς σας ότι πρόκειται για τεχνική βλάβη, ή λέγοντάς σας ότι ένας αγωγός βρίσκεται υπό κατασκευή.

Όλοι ξέρουμε πια ότι δεν υπάρχει ιός.

Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι τα νοσοκομεία δεν ήταν υπερπλήρη.

Όλοι ξέρουμε πλέον ότι το εμβόλιο ήταν αυτό που μας σκότωνε.

Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι οι θάνατοι από τα εμβόλια δεν είχαν καμία σχέση με την υπερβολική άσκηση ή την έλλειψη νερού και θρεπτικών συστατικών.

Οπότε γιατί στον κόσμο λαμβάνετε άρθρα για άλλο ένα λουκέτο για κατασκευασμένα κρούσματα του Covid-19 και μετά κοιτάτε γύρω σας όλα τα τρένα και τα αεροπλάνα που ακυρώνονται; Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση γύρω από τον πραγματικό λόγο που συμβαίνει αυτό και το βλέπετε αυτό αυτή τη στιγμή.

Καταλαβαίνετε το μέγεθος αυτών των εκλογών του 2024;

Νομίζετε ότι αυτοί οι άνθρωποι παίζουν μαζί σας; Καταλαβαίνετε πόσο πολύ χρειάζονται να συμβεί κάτι για να ακυρώσουν εντελώς τις εκλογές; Δεν θέλουν τον Ντόναλντ Τραμπ πίσω στην εξουσία “Με κάθε μέσο που απαιτείται”.

Υποτιμάτε το πόσο απελπισμένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι.

Προετοιμαστείτε. Ειδικά αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Επειδή πρόκειται να δείτε όλα τα είδη των ψευδών σημαιών.

Τα λουκέτα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις