Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

«O γάμος μας είναι ανοιχτός – Όλοι πίστευαν ότι θα χωρίζαμε, αλλά είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ» – Η αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση


 Μια γυναίκα αποκάλυψε την απόφασή της να έχει πλέον μία ανοιχτή σχέση με τον σύζυγό της. Το παντρεμένο ζευγάρι είπε ότι εφαρμόζει την πολυσυντροφικότητα εδώ και 10 χρόνια και όλα πάνε καλά. Γι’ αυτό και το συνεχίζουν.

Η Nikki βιντεοσκόπησε τον εαυτό της και τα κατορθώματά της σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok. Φορά μια ολόμαυρη αθλητική φόρμα με λευκό φερμουάρ. «Όταν εγώ και ο σύζυγός μου μπήκαμε στον τρόπο ζωής των swingers», είπε.

«Εσείς παιδιά θα χωρίσετε μέσα σε ένα χρόνο», πρόσθεσε, μεταφέροντας τα σχόλια από όσους τους άσκησαν κριτική για την επιλογή τους.

Στη συνέχεια, το πλάνο αλλάζει. Μαζί, αλλάζει και το ντύσιμο της γυναίκας. Φορά ένα μαύρο crop top και μία έντονη κόκκινη μίνι φούστα, που τα συνδυάζει με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

«10 χρόνια μετά και είμαστε ακόμα παντρεμένοι και αγαπιόμαστε περισσότερο από ποτέ», ακούγεται να λέει. «Ο γάμος μας έχει γίνει πιο δυνατός από τότε που γίναμε swingers», προσθέτει.

Σε ένα άλλο βίντεο, απαρίθμησε μερικά από τα οφέλη που υπάρχουν στη ζωή της από τη στιγμή που εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να είναι σε έναν «ανοιχτό γάμο».

«Περισσότερη εμπιστοσύνη, καλύτερη επικοινωνία [και] καταπληκτική σύνδεση με τον σύντροφό σας», είπε.

Σε ένα άλλο βίντεο, είναι ξαπλωμένη δίπλα στον σύζυγό της και μια άλλη γυναίκα στο κρεβάτι, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για την ζωή τους, από την οπτική γωνία του συζύγου της.

«Όταν ξυπνάω από έναν υπνάκο και θυμάμαι ότι έχω τα δύο πιο εκπληκτικά κορίτσια δίπλα μου τα οποία μπορώ να αγκαλιάσω», έγραφε το κείμενο.

Τα βίντεο, όπως ήταν λογικό, προκάλεσαν αίσθηση, με τους χρήστες του TikTok να σχολιάζουν τον τρόπο ζωής του ζευγαριού. Και μάλλον… διχάστηκαν καθώς οι διαφορετικές απόψεις αποτυπώνονται στα δύο παρακάτω σχόλια.

«Ο άντρας σου είναι δειλός και πρέπει να έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση», έγραψε κάποιος. «Σίγουρα τυχερός», σχολίασε ένας άλλος.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις