Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Oριστικό: Αποφάσισαν φτώχεια για όλη την Ευρώπη – Προ των πυλών αλλαγές στον τρόπο Zωής - Αποφάσισαν κι άλλα χρήματα για την Ουκρανία, την ώρα που οι αγρότες ζητάνε χρήματα και δεν τους δίνονται...


 Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αφαιρούν από τους αγρότες της ΕΕ τις επιδοτήσεις και τα οφέλη (λόγω της πράσινης πολιτικής από-ανάπτυξης) ενώ στέλνουν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ στην Ουκρανία, δήλωσε στο Sputnik ο Αμερικανός αρθρογράφος George Szamuely.

Κάπως έτσι αυξάνεται η φτώχεια στην Ευρώπη σε συνδυασμό με την αδιάκοπη εισροή αλλοδαπών, οι οποίοι διογκώνουν την φτώχεια!!

Ως εκ τούτου, οι διαμαρτυρίες των αγροτών έχουν κατακλύσει μεγάλο μέρος της Ευρώπης απέναντι στις συνεχείς πιέσεις των κυβερνήσεων της ΕΕ να περικόψουν τα οφέλη για τον αγροτικό τομέα και να προσπαθήσουν να σταματήσουν τον πληθωρισμό με τεχνητή καταστολή των τιμών.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες γνωστοποίησαν τις αποφάσεις τους να στερήσουν στους αγρότες διάφορες επιδοτήσεις λόγω της έλλειψης κεφαλαίων, ωστόσο τα κράτη μέλη της ΕΕ δείχνουν πρόθυμα να διαθέσουν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ για το καθεστώς του Κιέβου, κάτι που εξοργίζει ακόμα περισσότερο όσους πλήττονται οικονομικά και ουδείς γνωρίζει που θα καταλήξει όλο αυτό!!!!

Μάλιστα, αξιωματούχοι της ΕΕ άρχισαν να εξετάζουν ένα νέο σχέδιο για τη διοχέτευση στρατιωτικής βοήθειας 22 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Ουκρανία, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

«Έχετε αυτές, τις ευρωπαϊκές ελίτ, που ακολουθούν πολιτικές που είναι βασικά αντιδημοφιλείς», είπε ο Szamuely στο Sputnik. «Εννοώ, έχουμε την πολιτική για την πράσινη ενέργεια, η οποία έρχεται ξεκάθαρα σε σύγκρουση με τους αγρότες. Στην συνέχεια, ακολουθούν πολιτικές για τη μαζική μετανάστευση, οι οποίες είναι επίσης εξαιρετικά αντιδημοφιλείς. Και μετά ακολουθούν πολεμική πολιτική, η οποία κοστίζει ένα τεράστιο ποσό. Εννοώ, όσον αφορά την ενέργεια και τις κυρώσεις. Και μετά απλώς μεταφέρουν, χωρίς εξηγήσεις ξέρετε, 50 δισεκατομμύρια ευρώ για την Ουκρανία».

Είναι αξιοσημείωτο ότι το τελευταίο κύμα διαμαρτυριών στο οποίο συμμετείχαν ευρωπαίοι αγρότες και εκπρόσωποι ορισμένων άλλων βιοτεχνιών συνέπεσε με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Ιανουαρίου, την επιτομή του διεθνιστικού οράματος της ΕΕ.

Συνεχίζει ο Szamuely:

“Η (νέο)φιλελεύθερη (διεθνιστική) τάξη της ΕΕ που επικρατεί στην Ευρώπη δεν θέλει την γεωργία. Τείνουν να είναι εχθρικοί προς τους αγρότες, προς την δουλειά των αγροτών! Αυτή η εχθρότητα έχει εκφράζεται τώρα με αύξηση της φορολογίας στο ντίζελ σε Γαλλία, Γερμανία κτλ. και την διακοπή των επιδοτήσεων και αυτό πέρα ​​από τις υπέρογκες τιμές της ενέργειας στην Ευρώπη λόγω των κυρώσεων, οδήγησε σε αυτό το εκρηκτικό μείγμα».

Ένα εκρηκτικό μείγμα, το οποίο θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, καθώς, όπως λένε πια ξεκάθαρα, οικονομολόγοι εκτός συστήματος: ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και έρχονται αλλαγές στον τρόπο ζωής!

Η Δανή βουλευτής και συνομιλήτρια του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, ‘Young Global Leader’, Ida Auken, προτείνει ένα μέλλον χωρίς ιδιοκτησία, όπου τα προϊόντα, τα εργαλεία και οι συσκευές ενοικιάζονται και μοιράζονται – σε αυτό που είναι γνωστό ως “κυκλική οικονομία”.

Όσα γράφει και λέει ο Λιακόπουλος τόσα χρόνια πως έρχονται!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις