Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Nεκροί δύο ανώτεροι αξιωματούχοι των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης & τρία στελέχη της Χαμάς από ισραηλινό πλήγμα στην Δαμασκό! - Oι Ισραηλινοί έπληξαν τριώροφο κτίριο το οποίο χρησιμοποιούσαν Ιρανοί σύμβουλοι


 Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Δύο ανώτεροι αξιωματούχοι των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης και τρία στελέχη της Χαμάς σκοτώθηκαν σήμερα από ισραηλινό πλήγμα στην Δαμασκό!

Όπως αναφέρουν πηγές από την Δαμασκό τριώροφο κτήριο που χρησιμοποιείτο από Ιρανούς συμβούλους που υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση ισοπεδώθηκε.

Το κτίριο βρίσκονταν στην συνοικία Μαζέ στην Δαμασκό. Την στιγμή της έκρηξης είχαν συνάντηση ο επικεφαλής των πληροφοριών των Al Quds (το παρακλάδι των Ιρανών Φρουρών που επιχειρεί εκτός του Ιράν) και ο αναπληρωτής του, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της Παλαιστινιακής Τζιχάντ, Ζίαντ Νάκχλα και του στρατιωτικού διοικητή της οργάνωσης Άκραμ Αλ Ατζούρι.

Νωρίτερα Συριακά κρατικά ΜΜΕ ανέφεραν:

«Επίθεση που διενεργήθηκε από το Ισραήλ έθεσε στο στόχαστρο ένα κτήριο κατοικιών στη συνοικία Μαζέ στη Δαμασκό», μετέδωσε το συριακό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sanaa.

Άλλα τοπικά ΜΜΕ στη Συρία ανέφεραν πως ακούστηκαν εκρήξεις στην πρωτεύουσα.

Η συνοικία Μαζέ θεωρείται περιχή με πολλές διπλωματικές αποστολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις