Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

«Δουλεύετε για μένα»! Αλλοδαπός το λέει στα Mούτρα όλων όσων πληρώνουν φόρους – ΒΙΝΤΕΟ - Έτσι προχωράει η φτωοχοποίηση και η Μεγάλη Αντικατάσταση


 Σε μια αποκαλυπτική δήλωση, ένας μουσουλμάνος «μετανάστης» που κατοικεί στο Παρίσι ισχυρίστηκε πώς εκμεταλλεύεται, αυτός και άλλοι προφανώς, το γαλλικό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.

Το άτομο, του οποίου η ταυτότητα παραμένει άγνωστη, περιέγραψε λεπτομερώς πώς αυτό και άλλοι «μετανάστες» (παράνομοι) επωφελούνται από διάφορες μορφές κρατικής βοήθειας χωρίς να απασχολούνται.

Περιέγραψε έναν τρόπο ζωής που χρηματοδοτείται από την σκληρή δουλειά των Γάλλων πολιτών:

«Οι Γάλλοι εργάζονται για μένα. Ναί. Όλοι οι Γάλλοι δουλεύουν σκληρά. Παιδιά εργάζεστε σκληρά. ξυπνάς κάθε πρωί στις 6 το πρωί για να πας στην δουλειά, ενώ εγώ κοιμάμαι. Ξυπνώ το μεσημέρι και στο τέλος του μήνα, έχω το RSA μου (καθολικό βασικό εγγυημένο εισόδημα – Αυτό θέλουν να το δώσουν και στους Ευρωπαίους πολίτες που φτοχωποιούνται! Για την ώρα η μερίδα του λέοντος πάεις στους αλλοδαπούς που απλά κάθονται και τους ταΐζουν οι Γάλλοι πολίτες ή οι Έλληνες πολίτες στην Ελλάδα! Μέχρι να φτωχοποιηθούν οι πάντες).

Ισχυρίστηκε πως λαμβάνει οικονομική βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων 600 ευρώ μηνιαίως από την RSA (Revenu de Solidarité Active, μια μορφή καθολικού βασικού εισοδήματος στην Γαλλία) και επιπλέον 300 ευρώ από τοπική ενίσχυση. Αυτό ανέρχεται συνολικά στα 900 € μηνιαίως, από τα οποία μόνο τα 100 € πηγαίνουν για ενοίκιο. «Παίρνω 350 ευρώ από την RSA. Οπότε βασικά πληρώνω 150€ για το ενοίκιο. Και στο τέλος του μήνα κατάφερα να εξοικονομήσω 600 ευρώ», εξήγησε.

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις