Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Μεσολόγγι: «Το παιδί μου…» – H στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι εντοπίστηκε η σορός του / Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη – ΦΩΤΟ


 Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, την στιγμή που η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη πληροφορήθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του παιδιού της, που αγνοούταν από τις 4 Ιανουαρίου.

Μόλις έμαθε η οικογένεια τηλεφωνικά πως ο Μπάμπης εντοπίστηκε νεκρός, η μητέρα του ούρλιαξε «το παιδί μου!».

Ύστερα από 18 ημέρες φέρεται να έπεσε η αυλαία της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τον χειρότερο τρόπο, καθώς  φέρεται να εντοπίστηκε η σορός του στην περιοχή της Ευαγγελίστριας. Την είδηση επιβεβαίωσε και η οικογένεια του 31χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την σορό του άνδρα την εντόπισε ένας ειδικά εκπαιδευμένος διασωστικός σκύλος σε βαλτώδη περιοχή στον κάμπο Ευηνοχωρίου. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας που επιβεβαιώνουν πως η σορός φέρεται ανήκει στον 31χρονο αγνοούμενο.

-----------

Σε βαλτώδη περιοχή στον κάμπο Ευηνοχωρίου, στην Ευαγγελίστρια, εντοπίστηκε, πριν από λίγη ώρα, η σορός του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοούταν από τις 4 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την σορό του άνδρα την εντόπισε ένας ειδικά εκπαιδευμένος διασωστικός σκύλος, η οποία ήταν ανάμεσα σε καλαμιές και στο νερό, σε προχωρημένη σήψη και σε πολύ άσχημη κατάσταση. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας που επιβεβαίωσαν πως η σορός ανήκει στον 31χρονο αγνοούμενο.

Στην περιοχή μεταβαίνει και ο ιατροδικαστής ο οποίος ζήτησε να μην μετακινήσουν ή αγγίξουν τον Μπάμπη, καθώς και η οικογένειά του που κλήθηκε για την αναγνώριση της σορού του.

 

Απολογείται ο κρεοπώλης

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η απολογία του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε τον 31χρονο και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος κρεοπώλης βρίσκεται μεταφέρθηκε στα δικαστήρια τα ξημερώματα, ενώ οι Αρχές, έβαλαν από νωρίς κάγκελα έξω από τα δικαστήρια υπό το φόβο του μαινόμενου πλήθους.

Μεσολόγγι- δικαστήρια- δολοφονία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις