Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Ο Eπσταϊv και ο Γκέιτς εκαναν ιατρικά πειράματα σε ευάλωτα παιδιά...BINTEO


 Η απορiα μου ειναι...

Γιατι ακομn κυκλoφoρoυv ελευθερoι;

Ο Jeffrey Epstein στόχευσε ευάλωτα παιδιά για ιατρικά πειράματα και συλλογή δεδομένων, με τη συμμετοχή ισχυρών ατόμων και οργανώσεων, εγείροντας ανησυχίες ότι δεν έχουμε ακόμη μάθει την πλήρη έκταση των εγκλημάτων του κατά των παιδιών.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιευμένα έγγραφα του δικαστηρίου του Έπσταϊν, οι εταιρείες του παιδόφιλου δισεκατομμυριούχου στόχευαν μικρά παιδιά στις Παρθένες Νήσους και την Αφρική για «ανησυχητικά» ιατρικά πειράματα.

Οι εταιρείες ιατρικής έρευνας του Έπσταϊν συμμετείχαν σε «μεταανθρωπιστική» έρευνα και χρηματοδοτήθηκαν και υποστηρίχθηκαν από βασικούς συμμάχους, όπως το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Ο Έπσταϊν και οι συνεργάτες του, συμπεριλαμβανομένου του Γκέιτς, χρηματοδότησαν πρωτοβουλίες που στόχευαν «ψυχικά άρρωστα και μειονεκτούντα παιδιά» για εκπαίδευση προγραμματισμού και τεχνητής νοημοσύνης, παρόμοια με το πώς στρατολογούσε ανήλικα κορίτσια για σεξουαλική εκμετάλλευση, εγείροντας ανησυχητικά ερωτήματα για τα κίνητρά του. Παρακολουθώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις