Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Η σειρά Cocomelon Lane του Netflix έχει 2 μπαμπάδες, αγόρι με φούστα και pronouns - Πως περνάνε στα παιδιά μας τα ανώμαλα μηνύματα τους. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρουσιάσουν το αφύσικο ως φυσιολογικό...


  Όλη η woke ατζέντα σε μία σειρά.

Έχουμε δει διάφορες σειρές με woke στοιχεία στο Netflix, το Disney+ και το Paramount, αλλά η παρακάτω σειρά σπάει όλα τα ρεκόρ για την Νο. 1 woke σειρά του πλανήτη.

Το Cocomelon Lane έχει δύο παντρεμένους μπαμπάδες, έναν λευκό και έναν μαύρο, οι οποίοι μάλιστα διασκεδάζουν με τον...υιοθετημένο γιο τους, τον οποίο χαίρονται να τον βλέπουν να χορεύει (κρατηθείτε)...με γυναικεία φούστα!

Δηλαδή όχι μόνο η σειρά περνάει το μήνυμα "Άντρες παντρευτείτε", όχι μόνο έχει και το inclusivity και diversity "λευκός με μαύρο", όχι μόνο περνάει το μήνυμα υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια (κάτι που γίνεται στην Αμερική και την Αγγλία), αλλά όοοχι δεν σταματάει εκεί. Προτρέπει και τους γκέι μπαμπάδες να επιβάλουν γκέι συνήθειες στο γιο τους και να τον ντύνουν με γυναικεία ρούχα! Προτρέπει δηλαδή σε αποπλάνηση ανηλίκου (child grooming) που μπορεί να αλλάξει την σεξουαλική του ταυτότητα.

Δείτε το ρεπορτάζ του Sky News στο 03:02.

Έχει κι άλλο; Ναι, φυσικά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ότι οι δύο μπαμπάδες μαθαίνουν στον γιο τους να έχει "pronouns they/them"', δηλαδή "ουδέτερο φύλο" και όχι "αγοράκι" ! Και επίσης, έχουν μάθει τον γιο τους να λέει "είμαι non-binary" ! Όλα αυτά σε προνηπιακή ηλικία όπως βλέπετε!

Review bombing
Φυσικά όλα αυτά έρχονται με κάποιο κόστος και ο κόσμος δεν είναι χαζός. Τα βλέπει ξεκάθαρα. Έτσι, η σειρά έφαγε ένα ωραιότατο review bombing στο Imdb με user score 1.6 / 10 και στο Netflix τους πήγε ασάλιωτο. Κι όλα αυτά ενώ το Imdb υποτίθεται ότι κόβει user reviews που θεωρεί review bombing και δεν δείχνει το πραγματικό user score. Εκτός κι αν εδώ...τους ξέφυγε.

 

Επηρεάζονται τα μικρά παιδιά;
Αν σκέφτεται κάποιος "Έλα μωρέ, μια σειρά είναι, τι έγινε; Πως θα επηρεαστεί η σεξουαλικότητα του παιδιού;" να θυμίσουμε ότι σε έρευνα του 2022 που έκανε το Statista στην Αμερική, όπου το Netflix και το Disney+ έχουν το περισσότερο κοινό, σε δείγμα 10.000 ατόμων, το 20% της Generation Z (γεννημενοι 1997 - 2004) δήλωσε ότι "είναι λοάτκι", έναντι 11% των Millenials (γεννημένοι 1980 - 1996), αριθμός που σε παλιότερες γενιές είναι 1,7 - 3,3%.

statista lgbt 2022 gen z 20 percent

Εσείς έχετε ακόμα Netflix και Disney+;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις