Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

BINTEO ΣΟΚ - Ο Alexandru Cobzaru, με το παρατσούκλι το «τέρας από το πάρκο», Kαταδικάστηκε σε δύο ποινικές υποθέσεις μετά την επίθεση σε δύο παιδιά. Τι τιμωρία έλαβε


Ο Alexandru Cobzaru, με το παρατσούκλι το «τέρας από το πάρκο», προκάλεσε την οργή των Ρουμάνων μετά την επίθεση σε δύο παιδιά σε μια παιδική χαρά στην Hunedoara. Καταδικάστηκε σε δύο ποινικές υποθέσεις.

Ο Alexandru Cobzaru, ο νεαρός που χτύπησε ένα 13χρονο παιδί στο κεφάλι σε παιδική χαρά στην Hunedoara, καταδικάστηκε σε δύο ποινικές υποθέσεις.

Ο πατέρας παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και αντιμετωπίζει τους νταήδες του γιου του. Σκέψεις;

Το δικαστήριο της Hunedoara καταδίκασε τον Alexandru Cobzaru σε φυλάκιση τριών μηνών για ενδοοικογενειακή βία, με θύμα να είναι ο γιος της παλλακίδας του, ένα οκτάχρονο αγόρι. Επίσης, ο νεαρός από την Χουνεντοάρα θα πρέπει να πληρώσει 500 λέι ως αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος του. Η ποινή δεν είναι οριστική και μπορεί να ασκηθεί έφεση.

Το δικαστήριο της Hunedoara καταδίκασε τον Alexandru Cobzaru σε φυλάκιση τριών μηνών για ενδοοικογενειακή βία, με θύμα να είναι ο γιος της παλλακίδας του, ένα οκτάχρονο αγόρι.

Επίσης, ο νεαρός από την Χουνεντοάρα θα πρέπει να πληρώσει 500 λέι ως αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος του. Η ποινή δεν είναι οριστική και μπορεί να ασκηθεί έφεση.

Χτύπησε δύο παιδιά στην παιδική χαρά

Ο Alexandru Cobzaru, ο οποίος βρίσκεται σε προληπτική κράτηση εδώ και πέντε μήνες, στάλθηκε στο δικαστήριο από τους εισαγγελείς της Εισαγγελίας του Δικαστηρίου της Hunedoara για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού τον Φεβρουάριο χτύπησε ένα 13χρονο παιδί στο κεφάλι. στη μέση μιας παράστασης για παιδιά από την Χουνεντοάρα.

«Μάλιστα, ο κατηγορούμενος, στις 7 Φεβρουαρίου 2021, γύρω στις 15:35, με φόντο τεταμένη κατάσταση που προκλήθηκε από τον καυγά του 13χρονου ανήλικου θύματος και ενός άλλου 8χρονου ανηλίκου - ο γιος της παλλακίδας του, που βρισκόταν στην παιδική χαρά, που βρίσκεται πίσω από το τετράγωνο G2 στη λεωφόρο Dacia στον δήμο Hunedoara, ένα μέρος όπου βρίσκονταν και παιδιά και ενήλικες, άρπαξε τον ανήλικο τραυματία με τα χέρια του γύρω από το λαιμό και το σήκωσε σε ύψος δύο μέτρων περίπου (πάνω από το κεφάλι του κατηγορουμένου), μετά το οποίο το πρόβαλε με τη δύναμη του εδάφους, προκαλώντας κάταγμα του ινιακού οστού με διάσπαση δύο χιλιοστών, τραυματισμό που απαιτεί ιατρική φροντίδα 25-30 ημερών. για ίαση», επεσήμαναν οι εκπρόσωποι της Εισαγγελίας που προσαρτώνται στο Δικαστήριο της Χουνεντοάρα. Το παιδί που χτυπήθηκε στο κεφάλι από τον Alexandru Cobzaru υπέστη κρανιακό κάταγμα, στην ινιακή περιοχή, με απώλεια συνείδησης και παλίνδρομη αμνησία και εισήχθη στο Emergency County Hospital της Deva. Αργότερα, ο δράστης συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Στο δικαστήριο της Χουνεντοάρα, ο Κομπζάρου δικάστηκε επειδή χτύπησε τον γιο της οκτάχρονης παλλακίδας του, τον οποίο, αφού διέπραξε την πρώτη επίθεση, χτύπησε στο ταρτάν και μετά έφυγε ήσυχα για το σπίτι. Οι βίαιες σκηνές στην παιδική χαρά γυρίστηκαν με κινητό τηλέφωνο και χιλιάδες άνθρωποι που τις παρακολούθησαν στα κοινωνικά δίκτυα ζήτησαν τη σκληρή τιμωρία του νταή από την Χουνεντοάρα. Ο ίδιος παραδέχτηκε την πράξη και υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον θυμό του, μαθαίνοντας ότι οι ανήλικοι είχαν λογομαχήσει. Μετά τη σύλληψή του, ξεκίνησε μια διαδικτυακή αναφορά, υπογεγραμμένη από δεκάδες χιλιάδες Ρουμάνους, ζητώντας ισόβια κάθειρξη για τον άνδρα, για τη βία που διαπράχθηκε στην παιδική χαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις