Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Έξωση στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού – Έσπασαν την πόρτα της με… πριόνι - Αστυνομία με δικαστικό επιμελητή Bρίσκονται στο σπίτι της δημοσιογράφου

 


Αστυνομία και δικαστικός επιμελητή μετέβησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (24/1), στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, η οποία έχει χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό, προκειμένου να της κάνουν έξωση.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, έσπασαν την πόρτα με πριόνι.


Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η υπόθεση της έξωσης με την βία της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο «αγκάθι» καθώς οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον πως ανά πάσα στιγμή μπορούν να μείνουν άστεγοι και μάλιστα για μικρά χρέη.

Το ζήτημα της έξωσης μίας ανυπεράσπιστης γυναίκας αγγίζει όλους τους Έλληνες γιατί καταλαβαίνουν πόσο εύκολο είναι να βρεθούν στην θέση της.

Ότι αγγίζει την τσέπη του Έλληνα και την ιδιοκτησία του αποτελεί… αιτία πολέμου και αυτό το ξέρουν διαχρονικά όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Το θέμα με την δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού (συνταξιούχος) που για 15 χιλ. ευρώ έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό δεν θα περάσει απαρατήρητο από την κοινωνία γιατί την αφορά άμεσα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις