Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Απεβίωσε ένα από τα τρία παιδιά που νοσηλευόταν στο Μακάρειο – Bρέθηκαν λιπόθυμα σε Bάρκα


 Απεβίωσε ένα από τα τρία παιδιά που νοσηλευόταν στο Μακάρειο

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος του ΟΚΥπΥ Χαράλαμπος Χαριλάου ανάφερε ότι το ένα από τα τρία παιδάκια που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Μακάρειου απεβίωσε.

Σημειώνεται ότι, συνεχίζουν να νοσηλεύονται άλλα δύο παιδάκια σε σοβαρή κατάσταση στο Μακάρειο Νοσοκομείο, άλλα δύο στην ελεύθερη Αμμόχωστο και δύο ενήλικες στη Λάρνακα.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ), τρία παιδιά και ένας άνδρας εντοπίστηκαν σε λιπόθυμη κατάσταση, σε βάρκα με άλλα 56 πρόσωπα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες απέπλευσε από το Λίβανο την περασμένη Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, μεταφέροντας παράτυπους μετανάστες. Άλλα τρία πρόσωπα έφεραν κατάγματα στα κάτω άκρα.

Οι κρίσιμα ασθενείς και τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Αμμοχώστου και Λευκωσίας με τη συνοδεία εξειδικευμένων νοσηλευτών των Ομάδων MEDEVAC της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ, ανάφερε το ΚΣΕΔ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μετανάστες βρίσκονταν στη θάλασσα από τις 18 Ιανουαρίου.

«Μερικοί έφεραν κατάγματα», ανέφερε ο διοικητής του ΚΣΕΔ στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ, δίνοντας και τα συγχαρητήριά του στα πληρώματα ασθενοφόρων, καθώς όπως είπε στην περίπτωση ενός ατόμου, έγινε εφαρμογή ΚΑΡΠΑ με αποτέλεσμα να τον επαναφέρουν στη ζωή.


omegalive.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις