Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

98χρονη γιαγιά είχε γεμίσει με μελανιές – Όταν ο εγγονός της κατάλαβε ποιος της το έκανε…


 98χρονη γιαγιά είχε γεμίσει με μελανιές – Όταν ο εγγονός της κατάλαβε ποιος της το έκανε… oι συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν τους τραυματισμούς μιας 98χρονης γιαγιάς, αφού της επιτέθηκε δύο φορές μέσα σε 30 λεπτά μια υπάλληλος γηροκομείου.

Η αδύναμη Monica Holt έμεινε με σοβαρούς μώλωπες και πρήξιμο στο πρόσωπό της και το σώμα της, μετά την επίθεση ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της.

Η συνταξιούχος νοσοκόμα, που δίνει μάχη να μιλήσει, έκανε χειρονομίες για να εξηγήσει το βίαιο περιστατικό που διερευνά η αστυνομία.

Ισχυρίζονται ότι δεν είχαν μπορέσει να επικοινωνήσουν μαζί της μέχρι και οκτώ ώρες μετά την επίθεση και τώρα επιδιώκουν να εναντιωθούν στο γηροκομείο όπου ζούσε η κ. Holt τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Οι προϊστάμενοι του γηροκομείου στο Warrington, Cheshire, λένε ότι λαμβάνουν το περιστατικό πολύ σοβαρά υπόψη. Η επίθεση έλαβε χώρα γύρω στις 4 π.μ. ενώ η κυρία Holt, από την Lymm, Cheshire, κοιμόταν στο κρεβάτι της στο σπίτι φροντίδας στις 13 Δεκεμβρίου.

Η οικογένεια της κ. Holt αποφάσισε να μοιραστεί φωτογραφίες από τα τραύματά της, μετά την τρομακτική επίθεση. Ο εγγονός της, Lance Holt, 46 ετών, δήλωσε: «Ένιωσα αηδία όταν τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι είχε μώλωπες στο πρόσωπό της. Όταν την είδα για πρώτη φορά, σοκαρίστηκα».

«Η γιαγιά μου ξέρει τι έχει συμβεί, αλλά δεν βρίσκεται σε κατάσταση όπου μπορεί να συνομιλήσει. Μιλάει μόνο με χειρονομίες».

«Δεν πρόκειται για χρήματα και δεν πρόκειται για αποζημίωση», πρόσθεσε. «Είναι 98 και την εκπροσωπώ. Δεν μπορεί να αγωνιστεί για τον εαυτό της. Δεν μπορεί καν να συνομιλήσει».

Ο Lance μοιράστηκε αρχικά τις φωτογραφίες στο Facebook μαζί με τις οποίες έγραφε: «Αυτή είναι η γιαγιά μου που είναι 98 ετών».

«Θα γίνει 99 το Φεβρουάριο και δέχτηκε επίθεση κατά τις 4πμ, ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της στο σπίτι φροντίδας όπου θα έπρεπε να ήταν ασφαλής.

«Αυτό έγινε από έναν άλλο άνδρα κάτοικο ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της στις 4 το πρωί. Δεν έχω τίποτα άλλο παρά σεβασμό για το προσωπικό της Heathercroft, αφού ήταν φανταστικοί».

Η οικογένεια έστειλε επιστολή καταγγελίας στο σπίτι φροντίδας, αλλά λένε ότι δεν έχουν λάβει ακόμη απάντηση. Η κ. Holt, η οποία είναι μαμά δύο παιδιών και έχει τρία εγγόνια και πολλά δισέγγονα, παραμένει στο σπίτι φροντίδας.

Ο Nigel Denny, διευθύνων σύμβουλος της Ashberry Healthcare, η οποία είναι η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το σπίτι φροντίδας, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις