Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Όταν Xτυπά το Kοσμικό ρολόϊ, μια Kρυφή αρχιτεκτονική του Xρόνου διαμορφώνει τη μοίρα όλων μας


 Το μυστικό της συγχρονικότητας: γιατί τα μεγάλα θέματα της παγκόσμιας ιστορίας πρέπει να επαναληφθούν!

εκπληκτικές ιστορικές συμπτώσεις

Μια κρυφή αρχιτεκτονική του χρόνου διαμορφώνει τη μοίρα όλων μας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται τόσο εντυπωσιακά και σε κύκλους που αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο! Αυτά τα μοτίβα μπορούν να εντοπιστούν σε μια τεράστια περίοδο 5.800 ετών και διατρέχουν όλους τους πολιτισμούς της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης, την αρχαία Ρώμη, την Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Κίνα και τη Βίβλο.

Κοσμικοί κύκλοι που οδηγούν σε σχεδόν απίστευτο déjà vu στην παγκόσμια ιστορία.
Ο τρίτος νόμος της κίνησης: «Όλες οι δυνάμεις της φύσης εμφανίζονται πάντα σε ζεύγη, και σε κάθε δράση υπάρχει πάντα μια εξίσου ισχυρή και αντίθετη αντίδραση».

Η «δυαδική φύση» του σύμπαντος. “Δεδομένου ότι το φυσικό είναι μια έκφραση του πνευματικού (και αντίστροφα), βιώνουμε τη ζωή ως κάτι δυϊστικό – ως αλληλεπίδραση των αντιθέτων: χαρά / πόνος, ζωή / θάνατος, φως / σκοτάδι, τάξη / χάος”. Το σύμπαν εκδηλώνει το πιο βασικό από αυτά τα δυϊστικά ζεύγη, τάξη και χάος, με τη μορφή διάλυσης και ενοποίησης, δηλαδή ως διαστολή και συστολή.

Ο ήλιος μας πράγματι περιστρέφεται γύρω από ένα γειτονικό αστέρι, τον «Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο» ή τον «Ήλιο πίσω από τον Ήλιο», αυτός είναι πρωτίστως ένα πνευματικό ενεργειακό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις