Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Βριλήσσια: «Φοβάμαι για τα κορίτσια μου, είδε μέχρι και την μητέρα μου γυμνή» - Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του κομμωτή [video]


 Βριλήσσια: Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη ψυχραιμία της η σύζυγος του κομμωτή, Αλίσια μιλώντας για τις αρρωστημένες πράξεις που έκανε ο πρώην, πλέον, σύζυγός της.

Με δάκρυα στα μάτια, η σύζυγος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι «έμαθα από το διαδίκτυο τι είχε κάνει ο άνδρας μου, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου επειδή δεν είχα καταλάβει τίποτα».

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου», λέει η σύζυγος του κομμωτή. «Η αστυνομία βρήκε τις κάμερες στο σπίτι. Είχε βάλει κάμερες στο δωμάτιο που κοιμούνται οι κόρες μου», αποκάλυψε ακόμη.

Η σύζυγος του κομμωτή δεν άντεξε ακούγοντας τη φωνή της κόρης της και λύγισε, ξεσπώντας σε κλάματα και ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά της.

«Πονάω που ακούω τα παιδιά μου να έχουν μπλέξει σε κάτι τέτοιο. Ζητάω συγγνώμη στην κόρη μου. Είχα πει πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Προσέχτε τα παιδιά σας. Οι γυναίκες που μεγαλώνουμε μόνες μας δεν ξέρουμε με ποιους είμαστε», είπε.

Όπως είπε η κα Αλίσια, δεν γνώριζε για την κρυφή δράση του συζύγου της. Μετά τις ραγδαίες αποκαλύψεις τελικά εντόπισαν και στο σπίτι τους κρυφές κάμερες, συγκεκριμένα στον θερμοσίφωνα και στο καλώδιο της τηλεόρασης.

Η ίδια με τρόμο ανέφερε πως φιλοξενεί τη μητέρα της στο σπίτι της και ο σύζυγός της την προέτρεψε να κάνει μπάνιο.

«Της έλεγε να κάνει μπάνιο κι έβλεπε και τη μαμά μου…. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτό», είπε με λυγμούς.

Βριλήσσια: «Θέλω να πάει φυλακή» είπε σοκαρισμένη η κόρη του κομμωτή

Συντετριμμένη, λυπημένη και γεμάτη αηδία δήλωσε το πρωί της Τρίτης η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή από τα Βριλήσσια ο οποίος συνελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι είχε βάλει κρυφές κάμερες στο κομμωτήριό του αλλά, όπως αποδείχθηκε, στη συνέχεια και στο δωμάτιο της κοπέλας.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους στα δικαστήρια της Ευελπίδων τις κρυφές κάμερες στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόταν με την αδερφή της ανακάλυψε η μητέρα της όταν έγινε γνωστό το περιστατικό στο κομμωτήριο στα Βριλήσσια.

Με τρεμάμενη φωνή η 29χρονη κοπέλα, η οποία έζησε για 10 χρόνια κάτω από την ίδια σκέπη με τον 49χρονο κομμωτή, είπε ότι «έχω πάθει σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου και εύχομαι να ήταν ένας κακός εφιάλτης και να ξυπνούσα».

«Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βοηθήσουμε για να μείνει μέσα και να τιμωρηθεί. Είμαι και θυμωμένη και λυπημένη, και συντετριμμένη και νιώθω αηδία για το πρόσωπό του» πρόσθεσε η 29χρονη.

Στην ερώτηση αν πηγαίνει κάπου το μυαλό της για το τι έκανε ο 49χρονος το υλικό που έχει καταγραφεί, η κοπέλα είπε ότι «δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι έκανε αυτός ο άνθρωπος. Δεν θέλω να σκέφτομαι το βάθος, εύχομαι να μην έχει πάει πολύ μακριά».

«Δεν το περιμέναμε με τίποτα, πέσαμε από τα σύννεφα, ούτε που φανταστήκαμε τέτοιες πράξεις. Φαινόταν ένας κύριος που πρόσεχε πολύ τη μητέρα μας και δεν περνούσε κάτι τέτοιο από το μυαλό μας. Ήταν στοργικός θα μπορούσε κανείς να πει, δεν φαινόταν ότι θα μορούσε να κάνει κάποια κακή πράξη» πρόσθεσε για τον 49χρονο κομμωτή.

Η ίδια σημείωσε, επίσης, ότι το διάστημα στο οποίο είχε δουλέψει στο κομμωτήριο «είχα παρατηρήσει ότι πήγαινε συχνά στις τουαλέτες (σ.σ. εκεί βρέθηκαν οι κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει ο 49χρονος στην επιχείρηση)».

Όσο για τη μητέρα της η κοπέλα είπε ότι «είναι συντετριμμένη, είναι χάλια, πώς να φανταστεί κανείς κάτι τέτοιο; Ήταν μια φυσιολογική εικόνα, δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μας κάτι τέτοιο».

«Εμείς είμαστε στη στη διάθεση των αρχών αρκεί αυτός να μείνει μέσα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου» κατέληξε η κοπέλα για τον 49χρονο πατριό της.

Βριλήσσια: Εθισμένος στην πορνογραφία δήλωσε ο κομμωτής με τις κρυφές κάμερες

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την δράση του κομμωτή από τα Βριλήσσια, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για κάμερες που είχε τοποθετήσει παράνομα στις τουαλέτες της επιχείρησής του.

Ο 49χρονος καταστηματάρχης είχε εγκαταστήσει δύο κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες και κατέγραφε τόσο τις πελάτισσες όσο και τις εργαζόμενες.

Συνελήφθη για παράβαση προσωπικών δεδομένων και μάλιστα, παραδέχθηκε την πράξη του στους αστυνομικούς, λέγοντας ότι «είναι εθισμένος στην πορνογραφία»

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος, ο 49χρονος είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές.

Μια ημέρα μετά τη σύλληψή του κομμωτή, παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών η σύζυγός του, η οποία κατέθεσε πως ο 49χρονος είχε τοποθετήσει δ;yο κάμερες στην τουαλέτα και το υπνοδωμάτιο της θετής του κόρης, ζητώντας την ποινική του δίωξη.

Ακολούθησε έρευνα σε όλο το σπίτι και, όπως προέκυψε ο κομμωτής είχε τοποθετήσει κάμερα στοn θερμοσίφωνα και στο καλώδιο της τηλεόρασης που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του παιδιού.

Οι αστυνομικοί έστειλαν τις ψηφιακές συσκευές που κατάσχεσαν τόσο από το σπίτι όσο και από το κομμωτήριο για εξέταση.

Βριλήσσια: «Είμαι σε σοκ, θέλω να πληρώσει» – Ξεσπά η θετή κόρη του κομμωτή

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση του ιδιοκτήτη κομμωτηρίου που συνελήφθη αφού κρυφές κάμερες εντοπίστηκαν στην επιχείρησή του στα Βριλήσσια. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, κάμερες εντοπίστηκαν και στο σπίτι του 49χρονου.

Η αστυνομία τον είχε συλλάβει το Σάββατο, με την κατηγορία της παράβασης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τον νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Την επόμενη μέρα, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Βριλησσίων η σύζυγος του 49χρονου και κατήγγειλε ότι βρήκε δύο κρυφές κάμερες στο σπίτι τους, όπου διαμένει μαζί τους η 29χρονη κόρη της από προηγούμενο γάμο.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο κρυφές κάμερες, εκ των οποίων η μια ήταν τοποθετημένη στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης και η άλλη στην τουαλέτα του σπιτιού. Παράλληλα κατέσχεσαν τους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους του 49χρονου.

Βριλήσσια: Ξεσπά η θετή κόρη του κομμωτή

Η θετή κόρη του 49χρονου, μιλώντας στον Alpha, ξέσπασε κατά του πατριού της, λέγοντας ότι είναι σε κατάσταση σοκ και ζητώντας δικαιοσύνη. «Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση» είπε η θετή του κόρη.

«Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της» κατέληξε στις δηλώσεις της.

Βριλήσσια: Οι κρυφές κάμερες

Το LIVE NEWS παρουσίασε  αποκλειστικά ντοκουμέντα από τον χώρο του κομμωτηρίου που βιντεοσκοπούσε παράνομα ο ιδιοκτήτης. Είχε τοποθετήσει μία μικροσκοπική κάμερα μέσα σε τρύπα σε πλακάκι του μπάνιου που βγαίνει σωλήνας, σε σημείο που δύσκολα πέφτει το μάτι.

Ακόμη μία κάμερα υπάρχει ανάμεσα από καλωδιώσεις στο ταβάνι της τουαλέτας. Και αυτή αρκετά καλά κρυμμένη με μαύρη μονωτική ταινία.

Η καταγγελία από δύο εργαζόμενες

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο εργαζόμενες του κομμωτηρίου εντόπισαν ότι υπήρχαν κρυφές κάμερες μέσα στην τουαλέτα. Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Κατάλαβαν πως κάποιος τις είχε καταγράψει γυμνές και το κατήγγειλαν αμέσως στην αστυνομία.

Μόλις έφτασαν αστυνομικοί στο κομμωτήριο, ο 49χρονος ιδιοκτήτης παραδέχτηκε ότι τις είχε βάλει εκείνος.

«Δεν φαινόταν για τέτοιος άνθρωπος ρε παιδάκι μου, τον ήξερα εδώ τόσα χρόνια, δούλευε και παλιά που το είχε άλλος κομμωτής και μετά το πήρε αυτός, έχει τέσσερα χρόνια εδώ πέρα», είπε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

«Είμαι εθισμένος»

Ο επιχειρηματίας είπε στους αστυνομικούς πως το έκανε γιατί είναι εθισμένος στην πορνογραφία.

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος, ο 49χρονος είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές.

Είχε βάλει κάμερα και στο δωμάτιο της θετής κόρης του

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σοκάρουν. Μία μέρα αργότερα από τη σύλληψη του 49χρονου, η γυναίκα του εντόπισε μία κρυφή κάμερα και στο υπνοδωμάτιο της κόρης της.

«Δεν μπορώ, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ, θα πάθω κάτι», είπε η σύζυγός του. «Αυτή είναι μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα την οποία, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια», είπε η κόρη της γυναίκας του.

«Έχει κατασχεθεί σχετικό υλικό από διαφόρους χώρους επαγγελματικούς και μη και βρισκόμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων της επεξεργασίας του βιντεοληπτικού υλικού», δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας, Ελένη Κατσαρού.

Πέρα από τις κρυφές κάμερες, από την έρευνα των Αρχών μέσα στο κομμωτήριο βρέθηκε και μία συσκευασία με ναρκωτικά, με τον 49χρονο να περνάει αύριο από ανακριτή και εισαγγελέα.

Η Μαρία Τσιστράκη, υπάλληλος του κομμωτηρίου, μίλησε στο LIVE NEWS για τον κομμωτή αλλά και για το ένα είχαν αντιληφθεί κάτι οι υπόλοιποι υπάλληλοι.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ σωστός και καλός απέναντι μας. Τελικά, ήταν πολύ χειριστικός από ότι κατάλαβα. Τον είχαν βάλει στην οικογένειά μου. Σεβόμουν το μαγαζί που δούλευα και την τελευταία εβδομάδα το μάθαμε. Μία κοπέλα όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που είχε τις κάμερες, την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές. Δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά», είπε αρχικά.

«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί. Ο συνδυασμός που κάνω τώρα, είναι πως κάθε 15 μέρες περίπου έφευγε, έβγαινε έξω για 2-3 λεπτά, και πήγαινε και έδινε σε κάποιον τα στικάκια. Μας είπε πως ερχόταν ένας φίλος του, και του έδινε στικάκια με μουσική γιατί του άρεσε. Μας έλεγε να πίνουμε πολύ νερό για να πηγαίνουμε συχνά στη τουαλέτα», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος των θυμάτων, μίλησε και εκείνος με τη σειρά του για την υπόθεση: «Το προσωπικό είναι 9 άτομα. Περιμένουμε να δούμε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πού γινόταν η διάθεση αυτού του υλικού. Εάν γινόταν στο διαδίκτυο ή έναντι αμοιβής στον συγκεκριμένο άνδρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις