Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Πέθανε ξαφνικά ο vegan bodybuilder Alfredo Martin


 Προς το παρόν, δεν έχει αναφερθεί αιτία θανάτου. Πολλοί εικάζουν ότι η αιτία θανάτου σχετίζεται με τη χρήση φαρμάκων

Ο vegan bodybuilder Alfredo Martin έφυγε ξαφνικά από την ζωή στην ηλικία των 30 ετών,η σύντροφος του μοιράστηκε την τραγική είδηση στα social media της.

Η σελίδα του στο Instagram Heroe Fitness ήταν γεμάτη με πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες προόδου που παρακινούσε τους πιστούς του followers.

Στο Instagram και στο YouTube , ο Alfredo Martin ονομαζόταν Héroe Fitness και Villano Fitness. Είχε εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους και συνδρομητές, τους οποίους κρατούσε ενήμερους με στιγμιότυπα από το μυώδες σώμα του και τις προπονήσεις του. Έδινε επίσης στους θαυμαστές του συχνές συμβουλές για το πώς να αποκτήσουν μυϊκή μάζα, πώς να προπονούνται σωστά και τις καλύτερες ασκήσεις HIIT – ή διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης.

Ο Alfredo Martin απέκτησε για πρώτη φορά διαδικτυακή φήμη συζητώντας την αθλητική διατροφή από μια vegan οπτική. Ο Ισπανός bodybuilder έκανε αργότερα όνομα μιλώντας για αυτό που ονόμασε «αθλητική φαρμακολογία». Ο Martin ήταν ανοιχτός σχετικά με τη χρήση φαρμάκων ή APED (Anabolic-androgenic steroids are the best-studied class of appearance and performance enhancing drug) που βελτιώνουν την απόδοση . Είχε δημιουργήσει μια «ακαδημία» όπου έδινε μαθήματα αθλητικών επιδόσεων.Ο ιστότοπος της ακαδημίας αναφέρει: «Πολύ λίγοι μιλούν ξεκάθαρα για τη σωστή χρήση εργογονικών βοηθημάτων στη φυσική κατάσταση. «Είτε επειδή δεν γνωρίζουν τα στοιχεία για το θέμα είτε επειδή τα χρησιμοποίησαν εσφαλμένα».

Είχε επίσης γράψει ένα βιβλίο με «ένα μεγάλο αριθμό λεπτομερών και φιλικών προς το κοινό πληροφοριών σχετικά με τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες ουσίες στο fitness και το bodybuilding », σύμφωνα με τον εκδότη Editorial Transverso.

bodyandstyle.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις