Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

O τηλεοπτικός ηθοποιός Kamar de Los Reyes του ‘One Life to Live’ και του ‘Call of Duty’ πέθανε σε ηλικία 56 ετών

 


Ο Kamar de los Reyes, ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και της φωνής, γνωστός για τον ρόλο ενός μέλους συμμορίας που έγινε αστυνομικός στη σαπουνόπερα “One Life to Live” και ενός κακού στο βιντεοπαιχνίδι “Call of Duty: Black Ops II”, πέθανε στο Λος Άντζελες σε ηλικία 56 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο κ. ντε λος Ρέγιες πέθανε την Κυριακή μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με δήλωση της Λίζα Γκόλντμπεργκ, δημοσιογράφου της συζύγου του κ. ντε λος Ρέγιες, Σέρι Σάουμ.

Στο “One Life to Live”, ο κ. de los Reyes πρωταγωνίστησε ως Antonio Vega, πρώην μέλος συμμορίας που έγινε δικηγόρος και στη συνέχεια αστυνομικός, μαζί με την κα Saum. Στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι “Call of Duty: Black Ops II”, έπαιξε τον κακοποιό Raul Menendez. Είχε επίσης ρόλους στο “Sleepy Hollow” του Fox, στο “The Rookie” του ABC και στο “All American” του CW.

Η δήλωση της οικογένειας ανέφερε ότι κατά τη στιγμή του θανάτου του, ο κ. de los Reyes γύριζε το “All American” – και είχε πρόσφατα γυρίσει ρόλους στην επερχόμενη σειρά “Daredevil” της Marvel και στην ακόμα μη κυκλοφορούσα σειρά του Hulu “Washington Black”, με πρωταγωνιστή τον Sterling K. Brown.

Ο κ. de los Reyes γεννήθηκε στο Πουέρτο Ρίκο και μεγάλωσε στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με βιογραφικό σημείωμα της οικογένειας, κόλλησε το μικρόβιο της υποκριτικής όταν έφτασε στο Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Οι πρώτοι του ρόλοι περιλαμβάνουν τον Pedro Quinn στο off-Broadway έργο του 1994, “Blade to the Heat”, και τον Ferdinand στην παραγωγή του σκηνοθέτη George C. Wolfe “The Tempest” για το Shakespeare in the Park.

Στη μεγάλη οθόνη, ο κ. de los Reyes εμφανίστηκε στο “Nixon” του Oliver Stone, υποδυόμενος τον διαρρήκτη του Watergate Eugenio Martinez, ως πράκτορας μυστικών υπηρεσιών στο “Salt”, με την Angelina Jolie, και στο “The Cell” με την Jennifer Lopez.

“Ο De los Reyes ζούσε στο Λος Άντζελες, ωστόσο η καρδιά του δεν εγκατέλειψε ποτέ το Πουέρτο Ρίκο”, αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας, προσθέτοντας ότι ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει ενεργά στις προσπάθειες ανάκαμψης μετά τον τυφώνα Μαρία το 2017.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις