Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Καιρός: Έξαλλος ο Ευαγγελάτος με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης – «Mην το Bγάζετε για ψύλλου πήδημα, δεν θα σας πιστεύει ο κόσμος»


 Καιρός: Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα επιδόθηκε ο παρουσιαστής της εκπομπής LIVE NEWS Νίκος Ευαγγελάτος.

Αφορμή στάθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων που όπως ο ίδιος είπε σήμερα Δευτέρα (4/12) δεν επιβεβαιώθηκε. Έχοντας σε ζωντανή σύνδεση τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο ο Νίκος Ευαγγελάτος εκτόξευσε πυρά κατά πάντων. Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε «βγάλατε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων ενώ όλοι οι μετεωρολόγοι έλεγαν ότι δεν θα είναι τόσο έντονα τα φαινόμενα; Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβη αυτό; Προσέξτε καλά γιατί ο κόσμος δεν θα σας πιστεύει. Θα έρχονται πραγματικά ακραία φαινόμενα και οι άνθρωποι θα είναι στους δρόμους».

Βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας «Γιάννη να το πούμε ξεκάθαρα; Το ερώτημα τίθεται σε δύο ανθρώπους. Τίθεται στον αρμόδιο υπουργό αλλά και στον διευθυντή της Μετεωρολογικής υπηρεσίας».

Λίγο αργότερα, αφού χαμήλωσαν οι τόνοι, ο Νίκος Ευαγγελάτος επεσήμανε να είναι όλοι ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς αν και σήμερα δεν επιβεβαιωθεί η επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου τι θα πουν στον κόσμο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις