Νέα φανταστική οπτική ψευδαίσθηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μπερδεύοντας όσους προσπαθούν να την λύσουν. Κάπου ανάμεσα στα φύλλα που έχουν πέσει από τα δέντρα, υπάρχει κρυμμένος ένας σκύλος που παίζει.
Είναι καμουφλαρισμένος στον σωρό των φύλλων. Αν μπορείτε να βρείτε το συμπαθές τετράποδο σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα, μάλλον παίρνετε άριστα 20/20 και έχετε αποδεδειγμένα τέλεια όραση.
Είναι δύσκολο να εντοπίσετε τον σκύλο γιατί έχει σχεδόν το ίδιο χρώμα με τα φύλλα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας, μια δροσερή μέρα του φθινοπώρου και το κουτάβι έχει κρυφτεί ανάμεσα στα φύλλα για να παίξει.
Την φωτογραφία δημοσίευσε ο κηδεμόνας του σκύλου στο Reddit και προκάλεσε τους χρήστες του διαδικτύου να βρουν το «χαρούμενο αγόρι» του. Αυτή η δύσκολη οπτική ψευδαίσθηση έχει τραβήξει την προσοχή πολλών, όμως μόνο όσοι έχουν «ματιά κυνηγού» μπόρεσαν να περάσουν τη δοκιμασία με επιτυχία.
Οι άνθρωποι μπερδεύτηκαν τόσο πολύ που ήταν πεπεισμένοι ότι στη φωτογραφία, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανένας σκύλος, παρά μόνο φύλλα.
Προσέξτε καλά την φωτογραφία, ο χρόνος τελειώνει.
Εντοπίσατε το παιχνιδιάρικο σκυλάκι; Αν όχι σας δίνουμε ένα tip! Θέλετε λοιπόν να προσπαθήσετε ξανά; Κοιτάξτε ξανά την εικόνα. Ο σκύλος έχει λευκό χρώμα σε κάποιο μέρος του σώματός του. Ίσως έτσι τον ξεχωρίσετε από τα καφέ και κίτρινα φύλλα. Βέβαια, έχει κρυφτεί πολύ καλά.
Η λύση για την οπτική ψευδαίσθηση
Αν δεν μπορείτε να βρείτε τον σκύλο, κοιτάξτε ξανά στα αριστερά της εικόνας. Έχει ένα ξυλάκι στο στόμα του. Το τελευταίο tip για να σας βοηθήσουμε είναι ότι το ζώο είναι τέλεια ευθυγραμμισμένο με τον στύλο της λάμπας.
Βρήκατε το κουτάβι τώρα; Αν όχι δείτε την λύση.
Τι είναι οι οπτικές ψευδαισθήσεις
Γνωρίζατε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου; Καθώς μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας χάνει μέρος της ικανότητάς του να επεξεργάζεται οπτικές πληροφορίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με την όραση, όπως η αντίληψη του βάθους και η αχρωματοψία.
Η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του εγκεφάλου ενεργού και ενεργού. Μελέτες έχουν δείξει ότι η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης άνοιας. Οι οφθαλμαπάτες είναι ιδιαίτερα ευεργετικές και για τα παιδιά. Μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των γνωστικών τους δεξιοτήτων και να κάνουν τη μάθηση πιο διασκεδαστική και ελκυστική. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της οπτικής αντίληψης και της προσοχής των παιδιών.
Η απάντηση στην οπτική ψευδαίσθηση με τον σκύλο είναι παρακάτω
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου