Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Kάνουν πίσω οι διαιτητές

 


Ίσως και μέσα στην ημέρα ανακοινώσουν ότι θα «σφυρίξουν» κανονικά το Σαββατοκύριακο – Οι λόγοι που κάνουν πίσω.

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα σε ότι αφορά τη στάση των διαιτητών κι αν θα επιμείνουν ή όχι στο «κώλυμα» που δήλωσαν ώστε να μη «σφυρίξουν» ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, υπήρξαν έντονες διεργασίες καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και εντός της ημέρας -το αργότερο αύριο- θα έχουμε ανατροπή των δεδομένων. Οι διαιτητές, παρότι δεν έχουν λάβει ακόμη τις εγγυήσεις που θέλουν, προτίθενται να κάνουν ένα βήμα πίσω και σε ένδειξη καλής θέλησης να διευθύνουν κανονικά τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής.

Θυμίζουμε ότι η Super League ανακοίνωσε ήδη το πρόγραμμα και αύριο ή την Παρασκευή η ΚΕΔ θα προχωρήσει στον ορισμό των διαιτητών. Βέβαια, για να λέμε όλη την αλήθεια, καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή στάσης των διαιτητών έπαιξε και η ευθεία απειλή της ΕΠΟ ότι «όποιος αρνηθεί να οριστεί, τότε θα διαγραφεί από τους πίνακες».

Έτσι λοιπόν, είναι θέμα ωρών πότε οι διαιτητές θα ανακοινώσουν και επίσημα ότι επιστρέφουν στην δράση το ερχόμενο σαββατοκύριακο, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε σέντρα ξανά στο πρωτάθλημα της Super League.

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δ. ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.