Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Χαμός! Καταρρίφθηκαν πύραυλοι της Ρωσίας και τα συντρίμμια ''σκόρπισαν'' τον όλεθρο- Δεκάδες τραυματίες (Bίντεο) Σειρά εκρήξεων, σειρήνες, εικόνες αποκάλυψης!


 Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κίεβο στη νέα πυραυλική επιδρομή του ρωσικού στρατού στην ουκρανική πρωτεύουσα, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης.

Ακούστηκε σειρά εκρήξεων και σχεδόν ταυτόχρονα ήχησαν οι σειρήνες της αεράμυνας, μετέδωσαν ανταποκριτές διεθνών πρακτορείων ειδήσεων.

«Υπάρχουν 34 τραυματίες στη συνοικία Ντνιπρόβσκι της πρωτεύουσας, οι 15 εισήχθησαν σε νοσοκομεία, ανάμεσά τους δυο παιδιά, (άλλοι) 19 δέχθηκαν ιατρικές φροντίδες επιτόπου», διευκρίνισε ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας, ο Βιτάλι Κλίτσκο, μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, επικαλούμενος τα σωστικά συνεργεία.

Σύμφωνα με τον αιρετό, η «νυχτερινή επίθεση του εχθρού εναντίον της συνοικίας Ντνιπρόβσκι» είχε αποτέλεσμα να «υποστούν ζημιές» πολυκατοικία και παιδιατρικό νοσοκομείο, μεταξύ άλλων. Δεκαπέντε ένοικοι της πολυκατοικίας χρειάστηκε να διασωθούν, πρόσθεσε.

Νωρίτερα, έκανε λόγο για 12 τραυματίες εξαιτίας της πτώσης συντριμμιών πυραύλων της Ρωσίας που καταστράφηκαν στον εναέριο χώρο της πρωτεύουσας της Ουκρανίας.

Ωστόσο αργότερα αυτός ο απολογισμός αναθεωρήθηκε, καθώς οι αρχές που έσπευσαν επί τόπου έκαναν λόγο για 25 τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.