Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Αυτό είναι το πιο έμπιστο Zώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους – Θα είναι στο πλευρό σου, όταν χρειαστεί


 Ορισμένοι άνθρωποι θα είναι πάντα εκεί για εσάς, ανεξάρτητα από το τι σας έχει συμβεί. Είτε χαλάσει το αυτοκίνητό σας είτε χρειάζεστε κάποιον για να σας συμπαρασταθεί, αυτοί οι άνθρωποι είναι αδιαμφισβήτητα έμπιστοι, αξιόπιστοι. Ίσως τους αρέσει απλώς να βοηθούν, αλλά το ζώδιό τους θα μπορούσε επίσης να είναι ένας παράγοντας που παίζει ρόλο.

Τοξότης

«Αν έχετε ένα μεγάλο όραμα, ζητήστε από έναν Τοξότη να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα», λέει η Lauren DeGolia, αστρολόγος στο Fresh Start Registry. Είναι οι πιο αξιόπιστοι όταν πρόκειται να συναρμολογήσουν όλα τα κομμάτια μαζί και διαθέτουν πλήθος γνώσεων για να σας υποστηρίξουν.

Η ενέργεια του Τοξότη είναι μοναδική, ενώ πρόκειται και για ένα αρκετά αισιόδοξο ζώδιο. Μπορεί να χάνουν λίγο όταν πρόκειται να δεσμευτούν σε κάτι μακροπρόθεσμο—χάρη στην τάση τους για περιπλάνηση, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να σας υποστηρίξουν ό,τι κι αν γίνει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι αρκετά αξιόπιστοι, αλλά πρέπει πρώτα να τους γνωρίσετε. Αν και μπορεί να είναι μυστικοπαθείς και μυστηριώδεις με τους περισσότερους ανθρώπους, από τη στιγμή που κάνουν σχέση με κάποιον, η πίστη και η αφοσίωσή τους είναι απαράμιλλη.

«Μόλις ένας Σκορπιός σας αφήσει να μπείτε στη ζωή του, θα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος», λέει η Raquel Rodriguez, αστρολόγος και ιδρύτρια του Your Zodiac. Θα σας προστατέψουν με κάθε κόστος, και θα φτάσουν ακόμη και στο σημείο να εκδικηθούν ή να κρατήσουν μνησικακία σε όποιον σας αδίκησε.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν από τη φύση τους την τάση να φροντίζουν τους άλλους, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι ίσως μερικά από τα πιο αξιόπιστα άτομα στη ζωή σας. Η DeGolia λέει ότι είναι πάντα συντονισμένοι στις ανάγκες των άλλων και είναι πρόθυμοι να οργανώσουν ένα ολόκληρο πάρτι μόνο για εσάς, προκειμένου να είστε χαρούμενοι.

Τους αρέσει επίσης να τους χρειάζονται. Ενώ οι ενέργειές τους σας ωφελούν μακροπρόθεσμα, είναι καλό να θυμάστε ότι έχουν ταυτόχρονα και προσωπικά κίνητρα στο μυαλό τους.

Παρθένος

Αυτά τα ζώδια της γης είναι εξαιρετικά πρακτικά. «Η αναλυτική τους φύση και η σχολαστική προσέγγισή τους σε οτιδήποτε κάνουν, διασφαλίζει ότι είναι αξιόπιστοι και έμπιστοι», λέει η Rodriguez.

Είτε χρειάζεστε βοήθεια με κάτι στη δουλειά είτε θέλετε να αποσυμπιεστείτε , ο Παρθένος θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα. Και αν προκύψει κρίση, δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει ήρεμος.

Ζυγός

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, είναι κυβερνήτης του Ζυγού, οπότε όταν αυτό το ζώδιο σας υποστηρίζει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα το πάει μέχρι τέλους. Η DeGolia εξηγεί ότι η αξιοπιστία τους πηγάζει από το γεγονός πως γνωρίζουν ότι το να βοηθήσουν κάποιον άλλο, βοηθά και εκείνους. «Σκέφτονται το σύνολο, έχουν το μότο «όταν γίνεσαι καλύτερος, κι εγώ αποκτώ καλύτερη νοοτροπία», λέει.

Μπορεί επίσης να παίζει ρόλο η αδιάκοπη ανάγκη τους να ευχαριστούν τους ανθρώπους, αλλά αυτό το ζώδιο του αέρα είναι εξαιρετικά επικοινωνιακό και θα βρίσκεται δίπλα σας.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για τη σταθερότητα, την ανθεκτικότητα και την πίστη τους. Σκέφτονται τα πράγματα προσεκτικά και εκτιμούν την ασφάλεια. Η Rodriguez θεωρεί πως είναι η επιτομή της αξιοπιστίας. Γι’ αυτό και ο Ταύρος βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας, ως το πιο έμπιστο ζώδιο.

«Η ενέργειά τους είναι «ride or die» και αν ξέρουν ότι κάτι είναι σημαντικό για σένα, δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν», λέει η DeGolia.

Εκτός από την αταλάντευτη πίστη του, αυτό το ζώδιο της γης δεν τα παρατά με τίποτα χάρη στην επίμονη πλευρά του. «Είτε πρόκειται για μια υπόσχεση που δόθηκε σε έναν φίλο είτε για μια εργασία στη δουλειά, ένας Ταύρος δεν θα υποχωρήσει ποτέ μέχρι να εκπληρώσει τη δέσμευσή του», προσθέτει η Rodriguez.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις