Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Αυτό το Zώδιο έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι single, λένε οι αστρολόγοι


 Είτε επειδή προτιμούν έναν ανεξάρτητο τρόπο ζωής είτε επειδή δεν μπορούν ποτέ να βρουν έναν σύντροφο που να ανταποκρίνεται στα πρότυπά τους ή διαρκώς χωρίζουν ύστερα από λίγο καιρό, μερικοί άνθρωποι είναι μονίμως single.

Πηγαίνουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις μόνοι τους και λένε στους φίλους τους τις ιστορίες τους για τις σχέσεις τους που ποτέ δεν είναι σταθερές. Οι αστρολόγοι θεωρούν ότι αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να έχει να κάνει με το ζώδιο τους. Είτε φοβούνται, είτε δεν βρίσκουν ποτέ αυτό που ψάχνουν.

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανόν να είναι single

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί τείνουν να έχουν ταραχώδεις σχέσεις και αν δεν είναι πρόθυμοι να ωριμάσουν ή δεν μπορούν να βρουν έναν σύντροφο που να είναι πρόθυμος να τους ανεχτεί, πιθανότατα θα δυσκολευτούν να διατηρήσουν μια σταθερή σχέση.

«Τα συναισθήματά τους είναι δυνατά και άγρια, αλλά η αγάπη τους μπορεί να είναι δύσκολο να αντέξει», λέει η Alice Alta, αστρολόγος για την εφαρμογή Futurio. «Η ζήλια, η καχυποψία, οι υψηλές απαιτήσεις και το να επιλέγουν τον σύντροφό τους είναι μερικές σταγόνες στον ωκεανό των ρομαντικών προκλήσεων του Σκορπιού».

Συχνά φοβούνται να αναπτύξουν βαθιά συναισθήματα και μπορεί να κυνηγήσουν τη σωματική επαφή παρά κάτι πιο ουσιαστικό.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν έχει την υπομονή να ξεπεράσει τις δυσκολίες που υπάρχουν συχνά σε μακροχρόνιες σχέσεις.

«Στο τέλος, η ζωή είναι πολύ μικρή και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για να ανακαλύψεις», λέει η Alta για τη νοοτροπία του Τοξότη. «Αν προκύψουν προβλήματα στη σχέση μας, γιατί να βασανίζουμε ο ένας τον άλλον, σωστά;» Οι Τοξότες λοιπόν, κόβουν τα δεσμά.

Η μόνη εξαίρεση είναι αν βρουν έναν σύντροφο που είναι επίσης διψασμένος για νέες εμπειρίες και πρόθυμος να διευρύνει τους ορίζοντές του. «Αν δεν περιορίσουν την ελευθερία του Τοξότη, μπορούν να γίνουν φίλοι για μια ζωή», λέει η Άλτα.

Κριός

Αυτό το ζώδιο έχει ανεξάρτητο πνεύμα, το οποίο μπορεί να τους κάνει επιφυλακτικούς με έναν σύντροφο. «Προτιμούν να βασίζονται μόνο στον εαυτό τους και δεν έχουν την τάση να ζητούν βοήθεια σε δύσκολες καταστάσεις», λέει η Alta. «Η αίσθηση του εγώ τους είναι υψηλή, επομένως ο εσωτερικός τους κόσμος περιστρέφεται γύρω από τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες».

Όταν έχουν σχέση με κάποιον, συχνά δυσκολεύονται να προσαρμοστούν, επομένως συχνά είναι ο άλλος που πρέπει να συμβιβαστεί για να καλύψει τις ανάγκες του Κριού.

Βλέποντας τη θετική πλευρά, είναι εύκολο για αυτό το ζώδιο να προσελκύσει πιθανούς συντρόφους. «Με το χάρισμα, την απεριόριστη ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και τις ηγετικές τους ικανότητες, θα υπάρχουν πάντα πολλοί υποψήφιοι για την καρδιά τους», προσθέτει η Alta.

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο χρειάζεται συχνά μια ώθηση για να κάνει κινήσεις σε αισθηματικό επίπεδο. Αν όχι, θα περάσουν τις περισσότερες μέρες τους στο γραφείο και όχι κάνοντας εξάσκηση στο φλερτ σε κάποιο μπαρ.

«Οι Αιγόκεροι είναι αδιανόητα εστιασμένοι στην καριέρα και τα προσωπικά τους επιτεύγματα. Τα αυστηρά τους προγράμματα και τα υψηλά πρότυπα που έχουν, συχνά τους δυσκολεύουν να βρουν έναν σύντροφο που ταιριάζει στον τρόπο ζωής τους», λέει η Raquel Rodriguez, αστρολόγος στο Nomadrs. «Η προτεραιότητα που δίνουν στην καριέρα, τους οδηγεί συχνά σε έναν κύκλο όπου δυσκολεύονται να συναντήσουν κατάλληλους συντρόφους, επομένως οι παρατεταμένες περίοδοι μοναχικής ζωής, τους είναι κάτι οικείο».

Είναι πιθανό να βραβευτούν για την απόδοσή τους, αλλά να πάνε στην απονομή χωρίς ταίρι.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο, που θεωρείται ο υπερβολικά αναλυτικός και τελειομανής του ζωδιακού κύκλου, καθοδηγείται από το μυαλό του και όχι από την καρδιά του.

«Ο Παρθένος είναι ένα λογικό ζώδιο που βλέπει τα πάντα μέσα από έναν πνευματικό φακό, αλλά η αγάπη απαιτεί να αφήσεις πίσω την αναλυτική σκέψη και να δεις έναν άλλο άνθρωπο ως τον καλύτερο άνθρωπο σε ολόκληρο τον κόσμο», λέει η Alta.

Οι Παρθένοι είναι πιθανό να εξετάσουν τα στατιστικά στοιχεία των διαζυγίων και τα ποσοστά σχετικά με τον αριθμό των ανθρώπων που είναι δυστυχισμένοι σε μακροχρόνιες σχέσεις – δύο πράγματα που σκοτώνουν τον ρομαντισμό.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος απλά δεν εκτιμά τον ρομαντισμό όσο άλλα πράγματα, όπως οι φιλίες και οι πνευματικές σχέσεις. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ανεξάρτητοι και συχνά βλέπουν τις σοβαρές σχέσεις ως απειλή για την αυτονομία τους.

«Ωστόσο, αν βρουν έναν σύντροφο που μπορεί να γίνει ο καλύτερός τους φίλος, να μοιραστεί κοινά ενδιαφέροντα, να συμμετάσχει σε ουσιαστικές συζητήσεις, να αποφύγει να τους ασκήσει πίεση και να προσθέσει ένα άρωμα περιπέτειας στην οικογενειακή τους ζωή, θα χαρούν να ηρεμήσουν και δεν θα θέλουν τίποτα άλλο περισσότερο», λέει η Alta. Το παν είναι να βρουν τον ένα και μοναδικό.

Δυστυχώς, η εκκεντρικότητά τους και η εξωφρενική σκέψη τους συχνά κερδίζουν και τους κάνουν να είναι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να είναι single.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις