Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Το «αόρατο χέρι» έτοιμο να αρπάξει τον Zελένσκι! Έρχονται εξελίξεις - Έντονες παρασκηνιακές κινήσεις για την OYKPANIA με δολοφονίες και δολιοφθορές !!!


 Φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky καθώς η δυτική ελίτ στο παρασκήνιο αναζητά κάποιον άλλο για να γεμίσει τα παπούτσια του!

Αυτό δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών της CIA και αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Λάρι Τζόνσον στο podcast New Rules του Sputnik.

Τα σημάδια προς αυτή την κατεύθυνση εκδηλώθηκαν πρόσφατα με την ανοιχτή περιφρόνηση του Ανώτατου Διοικητή Στρατηγού Valery Zaluzhny στα ασταμάτητα πολεμικά σχέδια του Volodymyr Zelensky! Οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση με την πορεία της λεγόμενης αντεπίθεσης της Ουκρανίας, την οποία εξολοθρεύει η Ρωσία!

Επιπλέον υπάρχει ο μυστηριώδης θάνατος του στενού βοηθού του Ζαλούζνι. Ο Gennady Chastyakov, βοηθός του αρχιστράτηγου των ουκρανικών στρατευμάτων, στρατηγού Valery Zaluzhny, πέθανε σε «τραγικό ατύχημα» ενώ γιόρταζε τα 39α γενέθλιά του, σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών. Ήταν όντως ατύχημα;

Ο βετεράνος της CIA Λάρι Τζόνσον πιστεύει ότι το «αόρατο χέρι» της Δύσης ενορχηστρώνει αυτό που μπορεί να καταλήξει στην αλλαγή καθεστώτος στην Ουκρανία. 

«Είναι πάντα σημαντικό να δίνουμε μεγάλη προσοχή σε ό,τι συμβαίνει στα μέσα ενημέρωσης γιατί αυτές οι ιστορίες δεν εμφανίζονται απλώς από το πουθενά», είπε ο Τζόνσον στο Sputnik. 

Δεν είναι τυχαία η κόντρα Ζελένσκι-Zaluzhny! Ο θάνατος του Gennady Chastyakov, βοηθού του γενικού διοικητή, μυρίζει πιθανή δολιοφθορά από την ουκρανική διαβόητη υπηρεσία ασφαλείας, σύμφωνα με τον πρώην αναλυτή της CIA:

«Έχω δει σε μερικούς διαφορετικούς λογαριασμούς ότι κάποιος του έδωσε μια ενεργή χειροβομβίδα και μετά ο γιος του έπαιζε μαζί της και κατά λάθος τράβηξε την περόνη. Σίγουρα μοιάζει με δολιοφθορά! Ο Ζελένσκι εξακολουθεί να έχει υποστήριξη εντός της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU)! Ίσως λοιπόν ο Ζελένσκι σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα να στείλει ένα μήνυμα σαν αυτό για να προσπαθήσει να εκφοβίσει τον Ζαλούζνι».

Ωστόσο, δεν είναι ο Ζαλούζνι που είναι το κύριο πρόβλημα του Ζελένσκι, αλλά η εξασθενημένη υποστήριξη του Ουκρανού προέδρου στην Δύση, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Τζόνσον: “Θυμάστε πριν από μια εβδομάδα, το περιοδικό Time – που είχε παρουσιάσει τον Ζελένσκι στο εξώφυλλό του το 2022 ως Άνδρα της Χρονιάς, τον περιέγραψαν ως “την μετενσάρκωση του Ουίνστον Τσόρτσιλ”! Πλέον στο εξώφυλλο του Time αποδοκιμάστηκε ως εκτός πραγματικότητας, παρόμοια κατάσταση με τον Χίτλερ. Όταν βλέπω αυτού του είδους τα άρθρα να εμφανίζονται τόσο από βρετανικές πηγές όσο και από αμερικανικές πηγές, μου λέει ότι τα πολιτικά κατεστημένα και στις δύο περιοχές προετοιμάζουν τη ράμπα εξόδου για τον Ζελένσκι. Και ο Ζαλούζνι μπορεί να θεωρηθεί ως κάποιος με τον οποίο θέλουν να αντικαταστήσουν τον Ζελένσκι. Άρα, βρισκόμαστε τώρα στο στάδιο όλης αυτής της υπόθεσης όπου η εσωτερική διαμάχη κορυφώνεται με θανάσιμες συνέπειες!

Ο Τζόνσον επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι επιπλέον, το NBC News έκανε γνωστό στις 4 Νοεμβρίου ότι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι άρχισαν να «μιλούν ήσυχα» με το καθεστώς του Κιέβου για πιθανές «ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία» για τον τερματισμό του αδιεξόδου. Φαίνεται ότι οι δυτικοί λήπτες έχουν μηδενικές ψευδαισθήσεις για τον Ζελένσκι: γνωρίζουν ότι είχε μηδενικά προσόντα για να αναλάβει την προεδρία, αλλά ήταν «ένας κωμικός διαβόητος για την ικανότητά του να χρησιμοποιεί τα γεννητικά του όργανα για να παίζει πιάνο», σύμφωνα με τον βετεράνο της CIA.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις