Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Μακρυκάπα:Έφυγε ΞΑΦΝΙΚΑ από την Zωή ο μουσικός Τάσος Κηρύκος – Έχουν αρχίσει και βγαίνουν οι επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid στον γενικό πληθυσμό

 


Έφυγε από την ζωή ξαφνικά σε ηλικία 41 ετών ο Τάσος Κηρύκος από την Μακρυκάπα

Ο Τάσος Κηρύκος ήταν μουσικός (ντράμερ) και καταγόταν από την Μακρυκάπα.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Χαλκίδα με την αρραβωνιαστικιά του.

Παλιότερα είχε ζήσει και στην Αγγλία και εργαζόταν ως μουσικός.

Το τελευταίο διάστημα συνεργαζόταν με την τραγουδίστρια  Τάνια Κικίδη, με την οποία βρισκόταν μαζί της και εχθές το βράδυ σε μουσικό live.

Με το τέλος του live ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο οπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ανακοπή καρδιάς.


ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ:

Πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τον μουσικό κόσμο της Εύβοιας.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο μουσικός κόσμος της Εύβοιας, από την είδηση του ξαφνικού και πρόωρου θανάτου του μουσικού Τάσου Κηρύκου, κάτοικου Χαλκίδας, με καταγωγή από την Μακρυκάπα της Εύβοιας.

Ο Τάσος έφυγε από την ζωή το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, σε ηλικία μόλις 41 ετών. Συμμετείχε σε μουσικό live πρόγραμμα – σύμφωνα με πληροφορίες – όταν ένιωσε αδιαθεσία και υπέστη καρδιακό επεισόδιο, που του κόστισε την ζωή του.

Ο άτυχος μουσικός ήταν ένας από τους καλύτερους ντράμερ και είχε συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σχήματα, όπως οι γνωστοί “Μαντάρα”, με καλλιτέχνες όπως η Τάνια Κικίδη, με φιλαρμονικές ορχήστρες, ενώ συμμετείχε και σε μουσικά σχήματα σε γνωστά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις