Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Τραγωδία στα Χανιά: Ήταν δεμένοι στα καθίσματά τους οι δύο επιβαίνοντες - Το χρονικό της μοιραίας πτήσης στα XANIA [BINTEO]


Χανιά: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι επιβαίνοντες του αεροσκάφους που κατέπεσε στο Μάλεμε στα Χανιά το απόγευμα της Τετάρτης (9/11/2023).

Το αεροσκάφος εντοπίστηκε βυθισμένο μισό μίλι από παραλία στα όρια Μάλεμε και Ταυρωνίτη, από ιδιωτικό σκάφος που μετείχε στις έρευνες και στο οποίο επέβαινε στέλεχος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Οι δύο επιβαίνοντες ανασύρθηκαν από δύτες χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στην ακτή, προκειμένου να διακομισθούν σε νοσοκομείο. Ο ναυαγοσώστης Παύλος Λιτινάκης περιγράφει τις δραματικές ώρες και πώς εντοπίστηκαν τα δύο θύματα του δυστυχήματος.

«Βρήκαμε ένα πλωτό. Πήγαμε και είδαμε το αεροσκάφος. Δεν είχαμε μαζί μαςκαταδυτικό εξοπλισμό, έκανα τον απεγκλωβισμό με τις ανάσες. Ήταν δεμένοι, δεν είχαν κάνει καμία προσπάθεια να βγουν. Είχαν εκδορές. Πιθανόν να έχασαν τις αισθήσεις τους ή και τη ζωή τους στην πρόσκρουση» είπε ο ναυαγοσώστης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις