Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Τσακαλώτος φεύγει, Ανδρουλάκης έρχεται! Εξελίξεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα, vid - Οι εντολές είναι σαφείς: Να δημιουργηθεί ένα υπερδιεθνιστικό ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ!!!


 Το συμφωνητικό κορυφής μεταξύ Κασσελάκη και Ανδρουλάκη για κοινή δράση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα των παρακολουθήσεων αλλάζει τα δεδομένα και στρώνει τον δρόμο για συενργασία, αν όχι ένωση στο μέλλον, μεταξύ των δύο κομμάτων!!!

Μάλιστα τα γραφεία των δυο προέδρων έφτασαν στο σημείο να βγάλουν κοινή «διαρροή» για την συνάντηση των δυο ανδρών, οι οποίοι μίλησαν για κοινές πρωτοβουλίες και μάλιστα μπροστά στις κάμερες.

Σε αυτό το κλίμα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Ομπρέλα ουσιαστικά προανήγγειλαν, στην εκδήλωση της εφημερίδας «Η Εποχή», την αποχώρησή τους από το ΣΥΡΙΖΑ!

Μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν: Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, οι πρώην βουλευτές Πάνος Σκουρλέτης, Δημήτρης Βίτσας, Κώστας Πουλάκης, Γιώργος Σταθάκης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Μάκης Μπαλαούρας, αλλά και ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς.

Ο Ευ. Τσακαλώτος επανέλαβε τις χαώδεις διαφορές με την τωρινή ηγεσία, εστιάζοντας κυρίως στο τοξικό κλίμα που έχει καλλιεργηθεί, όπως επισήμανε, και στην έλλειψη πολιτικού διαλόγου, τον οποίο -κατά τον ίδιο- αρνούνται οι «προεδρικοί».

«Αυτό το τοξικό κλίμα δεν το έχω ξανασυναντήσει όσο είμαι στην Αριστερά», σημείωσε από το βήμα της εκδήλωσης ο πρώην ΥΠΟΙΚ του ΣΡΥΙΖΑ, διερωτώμενος «αν με αυτό το τοξικό κλίμα μπορούμε να είμαστε σε αυτό το κόμμα».

«Όπως ξέρετε κατέβηκα ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στο τέλος της ομιλίας μου είχα πει πως είτε χάσω είτε κερδίσω θέλω ένα να φέρω πίσω την περηφάνια της Αριστερά. Λυπάμαι, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει σε αυτό το κόμμα η περηφάνια», κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις