Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Σε αναβρασμό οι ΗΠΑ! Στοχοποιείται κόσμος! Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται!!! vid - Αυτό συμβαίνει στην παρούσα φάση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...

 


Ο δημοσιογράφος, Tucker Carlson, μίλησε με τον παγκοσμίου φήμης δημοσιογράφο Glenn Greenwald, την ώρα που τα πράγματα στις ΗΠΑ δεν είναι καθόλου καλά! Αυτή την στιγμή που γράφονται οι γραμμές στοχοποιούνται συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, πολιτικοί και όχι μόνο που αντιδρούν στην πολιτική του Λευκού Οίκου, καθώς θεωρούν πως κάτι μεγάλο ετοιμάζεται!

Ο τελευταίος είχε συναντηθεί κρυφά με τον πληροφοριοδότη Έντουαρντ Σνόουντεν σε ένα ξενοδοχείο στο Χονγκ Κονγκ το 2013 και στην συνέχεια κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα του παγκόσμιου Τύπου με τις αναφορές του για τις αποκαλύψεις του Σνόουντεν σχετικά με την NSA και την παγκόσμια κατασκοπεία των ΗΠΑ.

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τότε και ο κόσμος συγκλονίζεται από νέες κρίσεις. Και όμως υπάρχει μια σύνδεση, ένα μοτίβο, ένα νόημα μεταξύ των αποκαλύψεων της NSA και των πολέμων στην Ουκρανία και την Γάζα, ισχυρίζεται το ρεπορτάζ του Αμερικανού δημοσιογράφου!

Όπως αναφέρει:

«Λένε πως όποιος είναι αντίθετος με τους πολέμους δεν είναι πατριώτης, είναι της άλλης πλευράς!

Έβαλαν την χώρα σε πόλεμο με το Ιράκ, καταστρέφοντας  μια χώρα 26 εκατομμυρίων ανθρώπων, κάτι που ανέβασε την ISIS. Στην πραγματικότητα όλοι τους έχουν πάρει προαγωγή! Ο Jeffrey Goldberg βοήθησε στην πώληση του ψέματος. Ήταν ένα από τα κύρια άτομα των “Μέσων Ενημέρωσης” που πούλησε το ψέμα ότι, η Al-Qaeda ήταν υπεύθυνη με τον Saddam Hussein για τον σχεδιασμό της επίθεσης 9/11.

Είναι τώρα αρχισυντάκτης, -παίρνουν προαγωγή για αυτά τα ψέματα! Συνεπώς δεν θα υπάρξει καμία ευθύνη. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, -η Victoria Nuland είναι ακόμα στην εξουσία και θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν αυτές τις τακτικές γιατί, ποτέ δεν πληρώνουν το τίμημα. Αντίθετα, καταλήγουν να ανταμοίβονται για αυτό.

Χρησιμοποιούν αυτές τις συγκρούσεις στο εξωτερικό για να διχάσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όποιος αντιδρά τον αποκαλούν εργαλείο του του Saddam, του Putin, της Hamas.

Έχουν εισάγει τον “Νόμο Πατριωτών”. Έδωσαν τεράστιες εξουσίες στην FBI και την CIA για κάθε είδους εξουσίες, κράτησης και επιτήρησης. Εξουσιοδοτούσαν την NSA να κατασκοπεύει Αμερικανούς, χωρίς τα εντάλματα που απαιτούνται από το Σύνταγμα.

Έκαναν το ίδιο πράγμα με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Μερικές από τις μεγαλύτερες λογοκρισίες της “Μεγάλης Τεχνολογίας”, προήλθαν από αυτά τα άτομα που αμφισβητούσαν το αφήγημα του ΝΑΤΟ, -αυτούς που στάθηκαν όρθιοι και είπαν, “δεν πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα  είναι αλήθεια»!

Δείτε την συνέχεια:

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.