Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

«Να καταλάβουμε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ»! Αντάρτικο κατά Κασσελάκη, vid - Ορισμένοι ονειρεύονται...καταλήψεις και αποκαθηλώσεις!


 Σε αποσύνθεση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, το άλλοτε κόμμα εξουσίας που σήμερα μοιάζει να προσπαθεί να ενωθεί με το ανεμικό ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη για να σώσουν ό,τι σώνεται!

Με τον…αέρα του Κασσελάκη εξ Αμερικής να μην έφερε καμία δημοσκοπική ανάταση στο κόμμα (το αντίθετο συνέβη μάλιστα!), οι συγκρουσιακές εσωκομματικές φωνές πληθαίνουν.

Κορυφαία όλων -με διαφορά- υπήρξε η αναφορά στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ περί…κατάληψης των γραφείων στην Κουμουνδούρου από εκείνους που σήμερα αμφισβητούν τον Κασσελάκη!!!

Κι όμως ειπώθηκε και μάλιστα ενώπιον σημαντικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως του Ευκλείδη Τσακαλώτου, του Νίκου Βούτση και άλλων:

«Να πάμε να καταλάβουμε τα γραφεία του κόμματος σύντροφοι και να γίνει αυτό πολιτικό γεγονός στην Ελλάδα. Δεν λύνεται αλλιώς το ζήτημα. Δεν θα πρέπει να παραδώσουμε αυτά που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα, έτσι αμαχητί αν θέλετε.

Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και στην Κεντρική Επιτροπή να πούμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Η ευθύνη των ηγετικών στελεχών είναι πολύ μεγάλη για το πώς ο Κασσελάκης πήρε το κόμμα και αν ισχύει ότι πήρε πλαστογραφημένες υπογραφές για να φτάσει τις 30, το θέμα μεγαλώνει. Εμείς φτιάξαμε το κόμμα».

Όλα δείχνουν να καταλήγουν στη διαφαινόμενη δημιουργία ενός υπερδιεθνιστικού υπερκόμματος που θα λέει ότι θα εκπροσωπεί τον χώρο της κεντροαριστεράς.

Όπως φαίνεται όμως πρέπει πρώτα να φύγουν τα…”βαρίδια”:

eurokinissi photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις