Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

ΕΠΙΣΗΜΟ αστυνομικό SOS στην Γερμανία: Κινδυνεύουμε με «Νόμο της ζούγκλας και Σαρία»! - Πλέον οι Αρχές παραδέχονται επισήμως πως οι ευρωπαϊκές πόλεις κινδυνεύουν άμεσα με ΧΑΟΣ και πόλεμο των πόλεων...

 


Υπό το πρίσμα των αυξανόμενων ισλαμικών και αριστερών διαδηλώσεων που σχετίζονται με την σύγκρουση στην Μέση Ανατολή, η γερμανική αστυνομική ένωση προειδοποιεί για πιθανή απώλεια του ελέγχου. 

Όπως μεταδίδει η γερμανική «Die Welt»: «Το συνδικάτο της αστυνομίας προειδοποιεί για «νόμο των ισχυρότερων» στους δρόμους της Γερμανίας»! Ουσιαστικά, προειδοποιεί επίσημα για πρόκληση χάους, επιβολή νόμου της ζούγκλας και πόλεμο των πόλεων!!!

 Ο αρχηγός του συνδικάτου Ράινερ Γουέντ δήλωσε: «Η αστυνομία αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες προκλήσεις στη μεταπολεμική ιστορία». 

Ο Wendt προειδοποίησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild για πιθανές δραματικές εξελίξεις. 

Όπως τόνισε: «Οι ριζοσπάστες ισλαμιστές εγείρουν ερωτήματα για την εξουσία στους δρόμους μας και πρέπει να απαντήσουμε υπέρ μας. Διαφορετικά, ο νόμος της Σαρία μπορεί να αντικαταστήσει τον βασικό μας νόμο. Είναι επιτακτική ανάγκη να αναλογιστούμε τις θεμελιώδεις αξίες της κοινωνίας μας! Διαφορετικά, η χώρα θα μπορούσε να κατρακυλήσει σε ριζοσπαστικά ατομικά συμφέροντα και θα επικρατούσε η κυριαρχία του ισχυρότερου. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να συμβεί γιατί τέτοιες εσωτερικές αναταραχές θα αποτελούσαν απειλή για το έθνος μας».

Ο Wendt επιρρίπτει την ευθύνη στους πολιτικούς, δηλώνοντας: «Αυτές είναι οι συνθήκες για τις οποίες προειδοποιούσαμε εδώ και πολύ καιρό, αλλά αφελείς και ανεύθυνες πολιτικές έχουν οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση. Πάρα πολλοί πολιτικοί ανησυχούν υπερβολικά με προβλήματα άλλων στον κόσμο (σ.σ. Βλ. γερμανική ανάμειξη στην Ουκρανία), ξεχνώντας τους δικούς τους ανθρώπους. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις