Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

«Έμαθα από sms ότι με απατούσε» – H περίτεχνη πρόταση γάμου διακόπηκε από την… Eρωμένη


 Η περίτεχνη πρόταση γάμου δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο καθώς η ερωμένη… τη διέκοψε. Η γυναίκα που αποκάλυψε την ιστορία στα social media ισχυρίστηκε πως ήταν γεμάτη ενθουσιασμό καθώς κρατούσε το κινητό του συντρόφου της, αλλά τα sms που ήρθαν κατέστρεψαν τα πάντα.

Η ερωτευμένη Tiffany Lyn βιντεοσκοπούσε τον αγαπημένο της, CJ καθώς συμμετείχε εθελοντικά στο “Fear Factor Live” – ​​έναν διαγωνισμό στον οποίο οι τολμηροί δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους – μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό στα Universal Studios στο Ορλάντο της Φλόριντα, τον Ιούλιο του 2013. Στα μέσα του σόου ρώτησε δημόσια τη Lyn: «Θα με παντρευτείς;»

Αλλά ο τρελός ενθουσιασμός της μετατράπηκε σε απίστευτη καταστροφή όταν ένα μήνυμα κειμένου εμφανίστηκε ξαφνικά στο τηλέφωνο του CJ, που έγραφε: «Εντάξει, προχωρήστε και παντρέψου με αυτήν. Είναι η ασφαλής επιλογή για σένα», ακολουθούμενη από μια λιγότερο από κολακευτική κριτική για την πιο πρόσφατη σεξουαλική του απόδοσή.

Η Lyn τελικά έμαθε ότι η αποστολέας των sms ήταν μια γυναίκα με την οποία ο CJ κοιμόταν κρυφά κατά τη διάρκεια της σχέσης του, που κράτησε 2 χρόνια.

Το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Lyn μετρά ήδη πάνω από 2 εκατ. views

«Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου μετατράπηκε στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου», είπε η Lyn, τώρα 42 ετών, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.

«Μου πήρε 10 χρόνια και περίπου 10.000 δολάρια σε θεραπεία για να μπορέσω επιτέλους να μιλήσω για αυτό», είπε η Lyn στην The Post. «Τώρα λέω την ιστορία μου γιατί θέλω να βοηθήσω άλλους που μπορεί να βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις