Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Παρουσία του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου η ενθρόνιση του Mητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεου


 Παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, στις 5μμ στον καθεδρικό ναό της του Θεού Σοφίας, η ακολουθία ενθρόνισης του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεου.

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, στις 7πμ, με την ακολουθία του όρθρου και το αρχιερατικό συλλείτουργο στον προσκυνηματικό ναό Αγίου Δημητρίου – Πολιούχου.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, ο Μητροπολίτης θα δεχθεί τις ευχές κλήρου και λαού, στον ναό Αγίου Δημητρίου.

Επιπλέον, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωση η Τροχαία Θεσσαλονίκης για την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεου:

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο Ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κκ. Φιλόθεου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (25/11) και ώρα 17.00 μ.μ., στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας και λόγω αναμονής πλήθους πιστών, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας, τα λεωφορεία με κατεύθυνση προς τον Ιερό Ναό, θα ακολουθήσουν δρομολόγιο μέσω των οδών Εγνατίας – Εθνικής Αμύνης – Τσιμισκή, ενώ η αποβίβαση των πιστών θα πραγματοποιείται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας.

Επιπλέον, για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και κυκλοφοριακής συμφόρησης, τα λεωφορεία μετά την αποβίβαση των πιστών, θα κινηθούν μέσω των οδών Σαλαμίνος – Ναυάρχου Κουντρουριώτου και ακολούθως θα σταθμεύσουν εντός του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις