Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Ισραήλ: Ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου Mαζί με ευρωβουλευτές ξαπλώνουν στην άκρη του δρόμου για να καλυφθούν από ρουκέτες της Χαμάς

 


Τη συγκλονιστική εμπειρία που είχε νωρίτερα την Δευτέρα 20/11 στο Ισραήλ περιγράφει με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου.

Ο Βουλευτής Σερρών βρισκόταν μαζί με άλλους ευρωπαίους βουλευτές στον αυτοκινητόδρομο όταν ήχησε ο συναγερμός για ρουκέτες που εκτόξευσε από τη Γάζα η Χαμάς. Η αυτοκινητοπομπή σταμάτησε και όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο που ανάρτησε ο κ. Χατζηβασιλείου, οι βουλευτές βγήκαν από τα οχήματα που τους μετέφεραν και ξάπλωσαν στην άκρη του δρόμου για να καλυφθούν.

“Επιστρέφοντας απόψε με τους συναδέλφους βουλευτές και τα στελέχη της Αμερικανο Εβραϊκής Επιτροπής από τη Ραχάτ στο Τελ Αβίβ, ξαφνικά ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου. Μας ζητήθηκε να κατέβουμε από τα οχήματα και να ξαπλώσουμε στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου. Οι ρουκέτες της Χαμάς ακούγονταν η μία μετά την άλλη (…)” τονίζει στη μαρτυρία του στην πλατφόρμα Χ ο κ. Χατζηβασιλείου, αναρτώντας σχετικό βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις