Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Mάθετε πώς να μαγειρεύετε το πιο σκληρό κρέας για να λιώσει στο στόμα σας! Πανεύκολα

 


Το κρέας αυτής της συνταγής είναι εξαιρετικά τρυφερό και νόστιμο. Ακόμα και το πιο σκληρό κρέας λιώνει στο στόμα σου. Παίρνω το πιο σκληρό μέρος του κρέατος και το μετατρέπω σε ένα ολόκληρο τηγάνι με νόστιμο κρέας. Το κρέας από αυτή τη συνταγή αποδεικνύεται πολύ θρεπτικό, μαγειρέψτε ένα ολόκληρο τηγάνι και, στη συνέχεια, 3-4 ημέρες απλώς αλλάξτε τα συνοδευτικά. Αυτό είναι πολύ βολικό και νόστιμο! Μαγειρέψτε με αγάπη!

Συστατικά:

1 κιλό μοσχάρι


Οποιαδήποτε κοπή βοείου κρέατος, ακόμα και η πιο σκληρή, θα κάνει αυτή τη συνταγή

400 γραμμάρια κρεμμύδια

100-120 γραμμάρια βούτυρο

50 ml νερό


Μαγειρέψτε σκεπασμένο για 60 λεπτά σε μέτρια φωτιά

3 σκελίδες σκόρδο

1 ½ με 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι

Μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο


Μαγειρέψτε για 60-90 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρέας

2-3 μελιτζάνες

1-2 κολοκυθάκια

Αλας

λάδι για τηγάνισμα

1 μεγάλο κρεμμύδι

1-2 πιπεριές

2 ντομάτες

1 κουταλάκι του γλυκού Khmeli Suneli

Μαύρο πιπέρι

1-2 σκελίδες σκόρδο

άνηθο (μαϊντανός και κόλιαντρο, για γεύση)


Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις