Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Mπορείς να βρεις την γάτα στον κήπο σε 10 δευτερόλεπτα; – Είναι καμουφλαρισμένη


 Αυτή η νέα οπτική ψευδαίσθηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι για άτομα που φημίζονται για την παρατηρητικότητά τους και την όρασή τους. Μπορεί να φαίνεται εύκολη, αλλά δεν είναι.

Πρέπει να βρείτε την γάτα που είναι κρυμμένη κάπου στον κήπο ενός σπιτιού, μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Δεν είναι αδύνατο, αλλά είναι μία δύσκολη αποστολή.

Σε αυτήν την εικόνα, η γάτα είναι κρυμμένη τόσο καλά, που θα πρέπει να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει και να δώσετε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.


Μέσα στο όμορφο πράσινο τοπίο, το πονηρό κατοικίδιο είναι τέλεια καμουφλαρισμένο.

Είστε έτοιμοι; Ο χρόνος ξεκίνησε.

οπτική ψευδαίσθηση

Η λύση για την οπτική ψευδαίσθηση

Ο χρόνος τελείωσε. Ένα τεράστιο χειροκρότημα για τους εξαιρετικά παρατηρητικούς που κατάφεραν να εντοπίσουν τη γάτα σε 10 δευτερόλεπτα. Τα καταφέρατε; Αν όχι, δεν πειράζει, σας έχουμε τη λύση παρακάτω.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι εικόνες που δημιουργούνται για να ξεγελάσουν τον εγκέφαλό μας, γι’ αυτό αποτελούν παράλληλα και ένα απλό τεστ IQ.  Τα εγκεφαλικά παζλ όπως αυτό, είναι φτιαγμένα για να βοηθήσουν στη βελτίωση της συγκέντρωσης και της προσοχής. Έτσι, μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γνωστικής έκπτωσης σε μεγαλύτερη ηλικία. Επίσης, οι οπτικές ψευδαισθήσεις μας χαλαρώνουν και αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητά μας.

Αν εντοπίσατε την γάτα, θα δείτε πού βρίσκεται στην εικόνα που ακολουθεί. Είναι μέσα στον κόκκινο κύκλο.

Η γάτα είναι στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας, κρυμμένη μέσα στην πέτρινη κατασκευή που μοιάζει με μπάρμπεκιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις