Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ανοδος Live Stage Αγαμοι Θυται


Το
Anodos Live Stage, το αγαπημένο στέκι της οδού Πειραιώς 183, επιστρέφει ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις για τη χειμερινή σεζόν. Μετά από ένα επταετές χρονικό κενό, οι Άγαμοι Θύται, γνωστοί για την κωμική τους προσέγγιση, επιστρέφουν στο σανίδι με τη δέσμευση να προκαλέσουν γέλιο και αναταραχή. Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους. Το teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Anodos Live Stage έδωσε μια μικρή γεύση από το τι πρόκειται να δει φέτος το κοινό. Το αινιγματικό βίντεο περιλαμβάνει μυστηριώδεις στιγμές και ανατροπές, δημιουργώντας περιέργεια για τη μεγάλη επιστροφή των Άγαμων Θυτών. Η πρεμιέρα έγινε πρόσφατα και πλέον το σχήμα είναι κοντά στο κοινό του Anodos Live Stage κάθε Κυριακή και Σάββατο, με ένα ανεπανάληπτο σχήμα.

Τον περασμένο χειμώνα, οι θαμώνες του Anodos Live Stage απήλαυσαν τη μουσική συνύπαρξη του Γιάννη Κότσιρα και της Γιώτας Νέγκα, προσφέροντας κάθε Σάββατο ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι. Φέτος, ένα ακόμα δυναμικό όνομα προστίθεται στην εκρηκτική λίστα των καλλιτεχνών που περνούν από το σανίδι του Anodos Live Stage, ενισχύοντας το καλλιτεχνικό του φάσμα. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το Anodos Live Stage δεν αποτελεί απλά έναν χώρο διασκέδασης, αλλά μια πλατφόρμα πολυδιάστατων εκδηλώσεων υψηλής ποιότητας. Η επιστροφή των Άγαμων Θυτών δηλώνει τη συνέχιση αυτής της παράδοσης, προσφέροντας στο κοινό μια μείξη κωμωδίας και ψυχαγωγίας που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Με μια ποικιλία από εκδηλώσεις και καλλιτέχνες, το Anodos Live Stage συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και ζωντανά σημεία της νυχτερινής Αθήνας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης στο κοινό του.

Τα κείμενα της μουσικής παράστασης των Άγαμω Θυτών υπογράφουν ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Γιώργος Κλήμεντος, ο Χρήστος Τολιάδης και ο Βαγγέλης Νάσης. Παράλληλα, πρόκειται για ένα μουσικό τνα ταξίδι με επιβάτες – προσκεκλημένους επί σκηνής όλους τους κατά καιρούς «Άγαμους», όλους δηλαδή τους σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους. Special Guest της Πρεμιέρας ήταν o Άκης Σακελλαρίου, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ενώ η Γιώτα Νέγκα είναι επίσης μια από τις επόμενες special guests που θα ανέβει στη σκηνή και θα μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά μαζί με τους καλλιτέχνες. Από τις 18 Νοεμβρίου, ημερομηνία της πρεμιέρας μετά από μια μικρή αναβολή, και κάθε Σαββατοκύριακο, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια μουσικοθεατρική παράσταση που κλέβει τις εντυπώσεις και μας γεμίζει αξέχαστες στιγμές.

Με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Χρήστο Μητρέτζη, Ταξιάρχη Χάνο, Γιάννη Νιάρρο κάθε εβδομάδα στη σκηνή του, το Anodos Live Stage είναι έτοιμο να γίνει φέτος τον χειμώνα ένας από τους πρωταγωνιστές της διασκέδασης στην πόλη. Το ξεκίνημα ήταν απόλυτα δυναμικό, αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό και πλέον κάθε Σαββατοκύριακο θα είναι κοντά μας για να μας χαρίζει το καλύτερο ψυχαγωγικό θέαμα στην πόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις