Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ KAI ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ ΣΤΟ CAN CAN ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 - 24

 


Το Can Can Music Hall, που στεγάζεται στη Λεωφόρο Κηφισού & Π. Ράλλη 62, στο Αιγάλεω, ένα πολύ κεντρικό σημείο της Αθήνας με εύκολη και άμεση πρόσβαση, πρωταγωνιστεί και φέτος στη διασκέδαση της Αθήνας και τον χειμώνα 2024 με ένα σχήμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Σταμάτης Γονίδης και Χαρά Βέρρα ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να παρουσιάσουν μια μοναδική σειρά εμφανίσεων από την πίστα του Can Can Music Hall. Την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η μοναδική πρεμιέρα του σχήματος, που έδωσε και το εναρκτήριο λάκτισμα για μια νέα σειρά εμφανίσεων. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνει μια ακόμα αγαπημένη φωνή του συγκεκριμένου ρεπερτορίου, ο Κώστας Αγέρης, ο οποίος συνεργάζεται σταθερά με την συγκεκριμένη πίστα τελευταία. Έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, το Can Can Music Hall θα μετατρέπεται σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της διασκέδασης για τον φετινό χειμώνα. Δύο πολύ αγαπημένα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού ανεβαίνουν στην πίστα του και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν διασκέδαση άνευ προηγουμένου. Γιάννης Καψάλης και Χαρά Βέρρα είναι δύο πολύ έμπειρα ονόματα με εμπειρία πολλών ετών στις πίστες που ξέρουν πάρα πολύ καλά πώς να χαρίσουν στο κοινό διασκέδαση άνευ προηγουμένου. Το νυχτερινό κέντρο Can Can μπουζουκια επιστρέφει στη διασκέδαση και είναι πανέτοιμο να κάνει αυτή την επιστροφή με τον πιο δυναμικό τρόπο.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ CAN CAN ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 - 24

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι ένας από τους πιο έμπειρους καλλιτέχνες στη λαϊκή σκηνή και ένα όνομα - εγγύηση για διασκέδαση. Όλες αυτές τις δεκαετίες παρουσίας του στο πεντάγραμμο μάς έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες που έχουν γίνει διαχρονικές και του επιτρέπουν να  διαθέτει μια μακρά λίστα τραγουδιών για τις εμφανίσεις του που κάνουν το κέφι να χτυπήσει «κόκκινο». Με την πίστα του Can Can Music Hall δεν έχει συνεργαστεί ξανά. Η παρθενική του εμφάνιση εκεί, φέτος, έρχεται δυναμικά για να ξεχωρίσει στη λαϊκή σκηνή της πόλης. Σταμάτης Γονίδης και Can Can Music Hall ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν και πάλι το κέφι στην Αθήνα. Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει φέτος!

ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ CAN CAN ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 - 24

Η Χαρά Βέρρα έχει καταγωγή από την Πάτρα, ενώ στην ευρύτερη οικογένειά της υπήρχαν καλλιτέχνες με σημαντική πορεία. Ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι μόλις από τα 12 της, καθώς ο πατέρας της την έπαιρνε μαζί τους στα πανηγύρια. Επαγγελματικά ξεκίνησε την πορεία της το 2000, όταν ξεκίνησε εμφανίσεις στο κέντρο Όραμα Πατρών. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Τα "Ύποπτα γυρνάς", "Δυο αγάπες δυο καρδιές" και "Θα κάνω ζημιές" είναι μονάχα μερικές από τις επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια και έχουν συνδεθεί άρρηκτα μαζί της. Οι εμφανίσεις της χαρακτηρίζονται πάντα επιτυχημένες ενώ έχει συνυπάρξει στην πίστα με πολλά μεγάλα ονόματα όπως οι Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Λευτέρης Πανταζής, Γιώργος Τσαλίκης, Στάθης Αγγελόπουλος και πολλοί άλλοι. Φέτος θα την δούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο συγκεκριμένο κέντρο. Πέρσι την είδαμε εκεί με τον Γιάννη Καψάλη, ενώ φέτος την απολαμβάνουμε σε μια μοναδική συνεργασία με τον Σταμάτη Γονίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις