Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Αεροδρόμιο της Kωνσταντινούπολης: Γυναίκα γέννησε μέσα σε αεροπλάνο - Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες της πτήσης [video]


 Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης: Άλαλοι έμειναν οι επιβάτες πτήσης Κωνσταντινούπολη – Μασσαλία, της Pegasus Airlines που ετοιμαζόταν να απογειωθεί καθώς κατά την πτήση καθώς μια γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδάκι της.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail ενώ το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να ξεκινήσει μια γυναίκα… γέννησε μέσα σε αυτό. Οι επιβάτες έκπληκτοι είδαν τους γιατρούς που έφτασαν στο αεροσκάφος να φεύγουν έχοντας στην αγκαλιά τους το νεογέννητο!

Βίντεο δείχνει νοσοκόμους να επιβιβάζονται στο αεροσκάφος για να βοηθήσουν τη μέλλουσα μητέρα ενώ οι επιβάτες προσπαθούσαν να δουν τι συνέβαινε.

Σύμφωνα με αναφορές, όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε πως ξεκίνησε ο τοκετός μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο του αεροσκάφους όπου οι γιατροί τη βοήθησαν να γεννήσει.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:35

Μετά από λίγη ώρα μια νοσοκόμα φαίνεται να μεταφέρει το νεογέννητο  τυλιγμένο με μπλε ύφασμα στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου.

Στη συνέχεια, το πρόωρο βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για περαιτέρω φροντίδα. Να υπενθυμίσουμε πως το 2019, μια γυναίκα γέννησε ένα αγοράκι κατά τη διάρκεια μιας τρίωρης πτήσης από το Σαν Χουάν, στο Πουέρτο Ρίκο, στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις