Σύμφωνα με ανεπίσημους υπλογισμούς πάνω από 300 Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές είτε έχουν πεθάνει ξαφνικά, είτε αντιμετωπίζουν αιφνίδιους καρκίνους τελικού σταδίου, ανακοπές καρδιάς, έρπη ζωστήρα, προβλήματα στειρότητας, αποβολές, εγκεφαλικά
Aπεγνωσμένοι γιατροί και επιστημονικό προσωπικό από ολόκληρη τη χώρα τηλεφωνούν έντρομοι και οργισμένοι στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα για να του ζητήσουν
εξηγήσεις για τα απανωτά συμβάντα ξαφνικών θανάτων σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει την θανάσιμη αποστολή των εμβολίων COVID-19!Σύμφωνα με ανεπίσημους υπλογισμούς πάνω από 300 Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές είτε έχουν πεθάνει ξαφνικά, είτε αντιμετωπίζουν αιφνίδιους καρκίνους τελικού σταδίου, ανακοπές καρδιάς, έρπη ζωστήρα, προβλήματα στειρότητας, αποβολές, εγκεφαλικά και πάει λέγοντας στη διάρκεια της εμβολιαστικής εκστρατείας με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.
Ήδη τις τελευταίες ώρες δύο ΞΑΦΝΙΚΟΙ (ο φίλτατος Νίκος Δένδιας θα τους αποκαλούσε αδόκητους) θάνατοι γιατρών έχουν προκαλέσει σοκ στην επιστημονική κοινότητα της χώρας.
Η πρώτη τραγωδία αφορά τον εκλεκτό Ορθοπεδικό και Διευθυντή της Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου Θανάση Παπαπάνο ο οποίος έφυγε αδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή.
Ο γιατρός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή δυστυχώς όμως κατέληξε.
Ο Θανάσης Παπαπάνος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Αγρινίου. Έτσι όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις σοκαρισμένο παραμένει το Αγρίνιο στο άκουσμα της είδησης ότι έφυγε από την ζωή σε ηλικία 62 ετών ο γνωστός ιατρός Θανάσης Παπαπάνος.
Καταγόμενος από την Αγία Σοφία Θέρμου, ο Θανάσης Παπαπάνος ήταν διευθυντής της χειρουργικού τομέα του Νοσοκομείου Αγρινίου, στο οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών.
Τα τελευταία δύο χρόνια διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής. Ήταν επίσης εκλεγμένος πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του ιδρύματος.
Ηλίας Γάτος: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο παγκοσμίως γνωστός γυναικολόγος
Πάμε τώρα στον γνωστό γυναικολόγο Ηλία Γάτο ο οποίος έφυγε επίσης αδόκητα τα τελευταία 24ωρα εν μέσω αδόκητης σιωπής της εγχώριας μηντιακής Ηamas της επιβολής των εμβολίων και του επίσημου αφηγήματος της planδημίας.
Στο προφίλ της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου, είδαμε την ακόλουθη δυσάρεστη είδηση για τον χαμό του πασίγνωστου γυναικολόγου Ηλία Γάτου, χάρις στον οποίο πολλές γυναίκες έγιναν μητέρες.
Χθες έφυγε από τη ζωή ένας καλός άνθρωπος και ένας καλός επιστήμονας, ο γυναικολόγος Ηλίας Γάτος, ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει μητέρες χιλιάδες γυναίκες που είχαν χάσει την ελπίδα τους. Ο άνθρωπος που τον “έτρεμε” η εξωσωματική γονιμοποίηση γιατί δεν της άφηνε τα περιθώρια να τον ξεγελάσει.
Καλό ταξίδι στο φως, καλό πέρασμα στην αλήθεια και ας έχει καλή αντάμωση με όσους αγαπούσε και τους είχε χάσει.
Και κάπου εδώ, το άλμπουμ των αναμνήσεων μας γεμίζει με τις φωτογραφίες όσων μας γέννησαν, μας βάφτισαν, μας αγάπησαν, μας γλίτωσαν από το θάνατο… Μας λείπετε πολύ… Αλλά πολύ…
Ποιος ήταν ο Ηλίας Γάτος
Ο Δρ. Ηλίας Γάτος ήταν ιδρυτικό μέλος και Επιστημονικός Διευθυντής της μονάδας emBIO, μίας από τις μεγαλύτερες μονάδες εξωσωματικής γονιμοποίησης και γυναικολογίας στην Ευρώπη και εξειδίκευση σε θέματα γονιμότητας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.
Στο Λονδίνο, εκπαιδεύτηκε στην Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία και Ενδοσκοπική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Royal Free Hospital υπό την επίβλεψη της γνωστής καθηγήτριας ενδοκρινολόγου Jean Ginsburg. Ειδικεύτηκε σε θέματα ορμονικής υποκατάστασης της εμμηνόπαυσης (HRT) και σε ενδοκρινολογικά προβλήματα πολυκυστικών ωοθηκών και υποφυσικού υπογοναδισμού.
Στη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης (IVF) του Νοσοκομείου Hammersmith, εκπαιδεύτηκε στην αντιμετώπιση προβλημάτων υπογονιμότητας και συγκεκριμένα στην εξωσωματική γονιμοποίηση και ενδοσκοπική χειρουργική με Διευθυντές τον παγκοσμίου φήμης καθηγητή Sir Robert Winston (ιδρυτή του προγράμματος Προεμφυτευτικής Γενετικής Διάγνωσης – PGD/PGS) και τον καθηγητή Raul Margara. Στο Νοσοκομείο Hammersmith πραγματοποιήθηκε και η πρώτη στον κόσμο Προεμφυτευτική Διάγνωση και βιοψία εμβρύου (το 1992) με τον Alan Handyside.
Ο Ηλίας Γάτος έγινε παγκοσμίως γνωστός με τη γέννηση του πρώτου παιδιού με εξωσωματική γονιμοποίηση στον κόσμο σε γυναίκα που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς στη Σουηδία το 2004. Το γεγονός αυτό έκανε την εμφάνιση του σε όλα τα ειδησεογραφικά κανάλια του κόσμου και αποτέλεσε διεθνώς σημαντικό ιατρικό επίτευγμα από επιστημονική και κοινωνική άποψη, καθώς και λόγω της συνεργασίας διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων.
Η πολυετής εμπειρία και η ερευνητική του δραστηριότητα στον τομέα της ορμονικής υποκατάστασης σε γυναίκες με εμμηνόπαυση ή πρόωρη εμμηνόπαυση έχει συμβάλει στην επιτυχή ανάπτυξη του προγράμματος δανεικών ωαρίων.
Η εκπαίδευση του Ηλία Γάτου στην ενδοσκοπική χειρουργική (λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπιση), εξωσωματική γονιμοποίηση, ενδοκρινολογία και αντιμετώπιση κυήσεων υψηλού ρίσκου λόγω των πολύδυμων κυήσεων που προκύπτουν από την θεραπεία, τον κατατάσσει στις κορυφαίες θέσεις μεταξύ των πλέον έμπειρων ιατρών στην παρακολούθηση ειδικών περιπτώσεων σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.
Επίσης, έχει συμβάλει στην επιτυχή αντιμετώπιση προβλημάτων σε μερίδες πληθυσμών με παθήσεις όπως πολυκυστικές ωοθήκες, παχυσαρκία, καρδιοπάθεια, μεσογειακή αναιμία και άλλες ιδιάζουσες περιπτώσεις. Επίσης, έχει συμβάλει στην επιτυχή αντιμετώπιση προβλημάτων σε μερίδες πληθυσμών με παθήσεις όπως πολυκυστικές ωοθήκες, παχυσαρκία, καρδιοπάθεια, μεσογειακή αναιμία και άλλες ιδιάζουσες περιπτώσεις.
Η διαρκής ενασχόληση και η πολυετής μελέτη του Δρ. Γάτου σε παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, είχε βοηθήσει πολλά ζευγάρια με αυτήν την πάθηση να φέρουν στον κόσμο το δικό τους υγιές παιδί.
“Η σωστή ενημέρωση των ζευγαριών είναι η αρχή για τη μείωση της υπογονιμότητας και την απόκτηση μιας υγιούς και ευτυχισμένης οικογένειας”.
Θέλετε να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια αλλά η σύλληψη καθυστερεί για διάφορους λόγους. Για πολλά ζευγάρια αυτή είναι η αρχή του δρόμου για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας. Στη σημερινή εποχή με τη βοήθεια της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, πολλά ζευγάρια φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε πολλές περιπτώσεις, το μόνο που χρειάζονται είναι οι ιατρικές συμβουλές, ο καλύτερος προγραμματισμός και σε πολλές περιπτώσεις η λεπτομερής διερεύνηση επιμέρους προβλημάτων. Τα αίτια της υπογονιμότητας είναι πολλά και ποικίλα, οπότε η συμβολή των ειδικών αποτελεί την πρώτη σωστή κίνηση για τις μετέπειτα αποφάσεις.
Εκείνο που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν είστε μόνοι. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, περισσότερα από 300.000 ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας και αδυνατούν να αποκτήσουν παιδί, είτε από παθολογικά αίτια είτε λόγω του άγχους της σημερινής ζωής. Στη χώρα μας, ένα στα είκοσι παιδιά γεννιέται μέσω κάποιας μεθόδου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, δηλαδή το 5% περίπου των γεννήσεων ετησίως. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι στις ημέρες μας εφαρμόζονται νέες θεραπευτικές τεχνικές και σύγχρονη φαρμακευτική υποστήριξη, έτσι ώστε να παρέχεται μεγαλύτερη ασφάλεια στις μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να προκύπτουν καλλίτερα αποτελέσματα επιτυχών κυήσεων.
Παράλληλα, οι νέες τεχνικές γονιμοποίησης και ανάπτυξης εμβρύων έχουν εξελιχθεί σε σημαντικό βαθμό, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους ειδικούς επιστήμονες, γυναικολόγους και εμβρυολόγους, να αντιμετωπίζουν και τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις, συμβάλλοντας με το έργο τους στη γέννηση περίπου 5.000 παιδιών κάθε χρόνο από 12.000 περίπου κύκλους εξωσωματικής που πραγματοποιούνται ετησίως.
Στην ιστοσελίδα μας, υπάρχει ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα αίτια και τη διάγνωση της υπογονιμότητας, τις μεθόδους και τεχνικές που ακολουθούνται στην εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά και των πιο εξειδικευμένων και σύγχρονων θεραπευτικών τεχνικών όπως: In Vitro Ωρίμανση Ωαρίων (IVM), FISH – In Situ Υβριδοποίηση με Φθορισμό, Ενδοσαλπιγγική μεταφορά γαμετών – ζυγωτών (GIFT/ZIFT), Προεμφυτευτική διάγνωση (PGD/PGS), Χαρτογράφηση του κυτταρικού πυρήνα κ.ά., οι οποίες παρέχουν νέες δυνατότητες στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Επίσης, υπάρχουν – μεταξύ άλλων – πληροφορίες για την Παρένθετη Μητρότητα, το Πρόγραμμα Δωρεάς Ωαρίων και Εμβρύων, για το ισχύον Νομικό Πλαίσιο καθώς και νέα από τις εξελίξεις στο χώρο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Παράλληλα οι επισκέπτες του site μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να λάβουν απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα που τους απασχολούν.
Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής emBIO και εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, προκειμένου να παρέχουμε πληροφόρηση σε θέματα υπογονιμότητας και να επιλύουμε τις απορίες σας όσον αφορά τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί σε κάθε περίπτωση, αλλά και συχνά ερωτήματα που απασχολούν τα ζευγάρια, όπως ενδεχόμενοι κίνδυνοι, τυχόν παρενέργειες, ποσοστά επιτυχίας κ.ά.
Στη συνεδρία στη Μονάδα emBIO θα συζητήσουμε διεξοδικά τις εξετάσεις που απαιτούνται, ώστε με βάση τα αποτελέσματα που θα προκύψουν να επιλέξουμε μαζί την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής για τη δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.
Γνωρίζοντας ότι απόφαση και η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ιδιαίτερο ζήτημα, στηρίζουμε με κάθε τρόπο όλα τα ζευγάρια που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην πραγματοποίηση του ονείρου σας, για απόκτηση μιας υγιούς και ευτυχισμένης οικογένειας.
Μερικά 24ωρα πριν…
Παναγιώτης Παρτσινέβελος: Τι τσάκισε τη καρδιά του 22χρονου από τη Μέση Νάξου ο οποίος μόλις είχε απολυθεί από τον στρατό και εργάζονταν σαν ηλεκτρολόγος;
Στιγμές πανικού κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών του AZ Alkmaar – NEC Nijmegen καθώς ο ποδοσφαιριστής Bas Dost, ο οποίος δεν κατάγεται από τη Νάξο, κατέρρευσε στη μέση του γηπέδου χωρίς να έχει συγκρουστεί με αντίπαλο ή συμπαίκτη, αλλά ευτυχώς, λίγα λεπτά αργότερα, η AZ ανέφερε ότι ο επιθετικός είχε τις αισθήσεις του.
Ο Βas Dost δεν ήταν παρά ένας από τους εκατοντάδες αθλητές που σωριάστηκαν ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στη διάρκεια της εμβολιαστικής εκστρατείας COVID-19.
Για καλή του τύχη ο συγκεκριμένος αθλητής συνήλθε στη συνέχεια. Δεν συνέβη το ίδιο με όλους. Ουκ έστιν αριθμός αθλητές έφυγαν από το γήπεδο απευθείας στην αιωνιότητα. Γιατί φεύγουν ειδικά οι αθλητές και οι αθλούμενοι από τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19;
Η εξήγηση είναι απλή. Οι εμβολιασμένοι αθλητές μη γνωρίζοντας ότι η καρδιά τους έχει τραυματισθεί από τα εμβόλια COVID-19 συνεχίζουν κανονικά τις έντονες προπονήσεις και τους αγώνες. Έτσι στη διάρκεια της υπερέντασης η τραυματισμένη καρδιά προδίδει τον αθλητή-αθλούμενο.
Mάλιστα όσο αφορά και τους Έλληνες αθλητές δεν έχετε παρά να κάνετε μία μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο για να δείτε και τους Έλληνες αθλητές που έφυγαν ξαφνικά. Τα περιστατικά είναι τόσα πολλά άλλωστε που βγάζουν μάτι.
Πάμε να δούμε τώρα τι συνέβη με τον 22χρονο Παναγιώτη Παρτσινέβελο από τη Μέση Νάξου.
Σ΄αυτό το σημείο θέλουμε να ξακαθαρίσουμε ότι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν γνωρίζουμε εάν ο 22χρονος Παναγιώτης Παρτσινέβελος που κηδεύθηκε μερικές ώρες πριν στη Μέση Νάξου είχε λάβει τα εμβόλια COVID-19. Aυτό που γνωρίζουμε είναι ότι του θανάτου του Παναγιώτη είχαν προηγηθεί δύο έκτακτες αεροδιακομιδές συγχωριανών του μελών μάλιστα της ίδιας οικογένειας οι οποίοι υπέστησαν ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκαν εκτάκτως στην Αθήνα. Πρόκειται για τους Ν.Μ και Μ.Μ.
Αμφότεροι είχαν λάβει τα εμβόλια COVID-19.
Στη περίπτωση του Παναγιώτη οι γνωστές εγχώριες ερπύστριες της μηντιακής Hamas όχι μόνο αποφεύγουν να γράψουν το επώνυμο του Παναγιώτη αλλά έστησαν ολόκληρα ρεπορτάζ ώστε να αποδώσουν τον θάνατό του στη περίφημη Νόσο της Νάξου ο μύθος της οποίας δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικός για τις κλειστές κοινωνίες.
Όμως η Νόσος της Νάξου ως εργαλείο επικοινωνιακής περίσπασης είναι ότι πρέπει μια και πάση θυσία δεν πρέπει να περνάει ούτε σαν σφαίρα από το μυαλό των ανθρώπων ότι είναι (υποψήφια) θύματα του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού καθώς έσκασε ήδη η φούσκα του παγκοσμίου χρέους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν ο 22χρονος Παναγιώτης Παρτσινέβελος ο οποίος έφυγε τελείως αιφνίδια και αναπάντεχα από τη ζωή είχε έντονο βήχα και δέκατα, τα μοναδικά συμπτώματα που εμφάνισε 3 ημέρες πριν τον προδώσει η καρδιά του με απανωτές ανακοπές. Η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ποτέ, ποτέ, ποτέ» δεν είχε πρόβλημα υγείας.
«Δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα. Είχε ένα βηχαλάκι. Έκανε κάτι δέκατα. Πήγαμε στο γιατρό. Ο καρδιολόγος είπε άμεσα να πάει στο κέντρο υγείας να βάλει ενδοφλέβια φάρμακα. Ο 22χρονος πάθαινε απανωτές ανακοπές καρδιάς στο Κέντρο Υγείας της Νάξου».
Ο Ευαγγελάτος και οι υπόλοιποι της εμβολιαστικής Hamas θα έσπευδαν αμέσως να εκδώσουν το ιατροδικαστικό τους πόρισμα ως εξής:
-Η σπάνια νόσος από την οποία μπορεί να έπασχε!
Όπως έχουμε παρατητήσει στις ουκ έστιν αριθμός περιπτώσεις ξαφνικού θανάτου οι εγχώριοι μηντιάρχες και δημοσιογράφοι ξεδιπλώνουν όλο το εύρος και το πλούτο της φαντασίας τους ώστε να σκαρφιστούν ως αιτία θανάτου οτιδήποτε άλλο πέρα από τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 παρότι στη προκειμένη περίπτωση- επαναλαμβάνουμε- ότι δεν γνωρίζουμε εάν ο Παναγιώτης είχε λάβει τα συγκεκριμένα εμβόλια.
Ακολουθώντας όμως τη λογική του Ευγγελάτου, του Πρώτου Θέμαtος, κλπ που έσπευσαν να μιλήσουν για τη Νόσο της Νάξου ως ιατροδικαστές εκ του προχείρου και έχοντας προηγηθεί τουλάχιστο δύο ανακοπές καρδιάς εμβολιασμένων συγχωριανών του όφειλε τουλάχιστο η επιστημονική κοινότητα να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και τη περίπτωση του εμβολιασμού με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.
–O 22χρονος Παναγιώτης είχε απολυθεί σχετικά πρόσφατα από φαντάρος και είχε ξεκινήσει να δουλεύει σαν ηλεκτρολόγος. Τώρα ξεκινούσε την ζωή του. Ήταν άριστος μαθητής. Το λύκειο το έβγαλε με 20…»
Ο Σύλλογος Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου θα αποχαιρετούσε ως εξής τον Παναγιώτη>
Είμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να κοινοποιήσουμε μία ακόμα απροσδόκητη απώλεια συγχωριανού μας, αυτήν την φορά του Παναγιώτη Παρτσινέβελου, σε ηλικία μόλις 22 ετών. Θα κηδευτεί μεθαύριο Τρίτη, 31.10.23 και ώρα 15:00, στην Μέση. Το νήμα της ζωής του Παναγιώτη κόπηκε πολύ αιφνίδια, πολύ πρόωρα και τόσο άδικα, γεμίζοντας όλους μας θλίψη. Στέλνουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Καλό σου ταξίδι Παναγιώτη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου