Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

H ομάδα Αχτσιόγλου Eτοιμάζει τον οδικό χάρτη εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ηλιόπουλος: Nα φύγουμε από αυτόν το βούρκο

 


Τον οδικό χάρτη της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ, συντεταγμένα, χαράσσει η ομάδα των «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος στην εισήγησή του, η οποία έγινε -σύμφωνα με πληροφορίες- σε συνεννόηση με την Εφη Αχτσιόγλου και τον Αλέξη Χαρίτση ανέφερε ότι «δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο στον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η πίεση των ομιλητών στη συνεδρίαση για αποχώρηση είναι μεγάλη και αυτό που ουσιαστικά συζητούν είναι ο οδικός χάρτης εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ, πότε θα μπορούσε να γίνει συντεταγμένα.

Οι «6+6» συνεδριάζουν πανελλαδικά από τις 11 το πρωί ύστερα από μια εκρηκτική εβδομάδα που ακολούθησε την αποχώρηση της Ομπρέλας. Μπροστά στο σκηνικό που είχε διαμορφωθεί επενέβη και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είδε Σακελλαρίδη, Κασσελάκη, Ηλιόπουλο και Τεμπονέρα σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την αποχώρησή τους και υπογραμμίζοντας τη σημασία της ενότητας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έτεινε χείρα φιλίας προς την πλευρά Αχτσιόγλου, ωστόσο ο Παύλος Πολάκης χθες προχώρησε σε μια κίνηση που εξελήφθη ως σπρώξιμο προς την έξοδο της ομάδας Αχτσιόγλου καθώς επιτέθηκε στην βουλευτή των «6+6» Σία Αναγνωστοπούλου.


Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις