Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Flyover: Άρχισαν τα έργα και η μείωση λωρίδων κυκλοφορίας στην Περιφερειακή (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου άρχισαν από σήμερα να μειώνονται οι λωρίδες κυκλοφορίας στην Περιφερειακή οδό, στο πλαίσιο των μέτρων για την έναρξη κατασκευής του Flyover.

Η μείωση των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις σε δύο, ξεκίνησε από το ρεύμα με κατεύθυνση ανατολικά και από το σημείο όπου η εξωτερική περιφερειακή συναντά την εσωτερική, αμέσως πριν το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Μέχρι στιγμής, έχουν τοποθετηθεί κώνοι στην αριστερή πλευρά του δρόμου, με τα δύο διαθέσιμα ρεύματα κυκλοφορίας να είναι στα δεξιά, ενώ έγιναν και κάποιες εργασίες διαγράμμισης του δρόμου με κίτρινο χρώμα.

Παράλληλα ξεκίνησαν και οι πρώτες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να αφορά στους οδηγούς που κινούνται από την εξωτερική περιφερειακή προς ανατολικά.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της τροχαίας, ο περιορισμός των λωρίδων κυκλοφορίας θα γίνει από σήμερα σταδιακά, μέχρι τα Κωνσταντινοπολίτικα, γεγονός που σημαίνει περισσότερα αυτοκίνητα, σε λιγότερες λωρίδες και μικρότερες επιτρεπόμενες ταχύτητες.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις